Download - OS X Yosemite 10.10.5 Combo-update

Systeemvereisten: OS X Yosemite 10.10

Bestandsgrootte: 2,12 GB

Download

De OS X Yosemite v10.10.5-update wordt aanbevolen voor alle gebruikers van OS X Yosemite.

De OS X Yosemite v10.10.5-update verbetert de stabiliteit, compatibiliteit en beveiliging van een Mac en wordt aanbevolen voor alle gebruikers. Deze update doet het volgende:

• Verbetert de compatibiliteit met bepaalde e-mailservers wanneer Mail wordt gebruikt.

• Verhelpt een probleem in Foto's waarbij video's van GoPro-camera's niet konden worden geïmporteerd.

• Verhelpt een probleem in QuickTime Player waarbij Windows-mediabestanden niet konden worden afgespeeld.

Gedetailleerde informatie over de beveiligingsinhoud van deze update vindt u hier: Apple beveiligingsupdates.

Uw Mac bijwerken

1. Maak een reservekopie van de Mac voordat u de update installeert. U kunt bijvoorbeeld een reservekopie maken met Time Machine.

2. Gebruik de Mac App Store om deze update en andere beschikbare updates te installeren. Sommige updates worden pas weergegeven nadat eerst andere updates zijn geïnstalleerd.

• Onderbreek het installatieproces niet als het eenmaal is gestart.

• Als u OS X met software van andere fabrikanten hebt gewijzigd of OS X op andere manieren hebt aangepast, kan dit leiden tot onverwachte resultaten.

• U kunt deze update ook krijgen via de website Apple Support Downloads. Standalone updates kunnen nuttig zijn wanneer u dezelfde update nogmaals of op een andere computer wilt installeren.

Ondersteunde talen:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어