Download - macOS macOS High Sierra 10.13.6 Combo-update

Systeemvereisten: macOS 10.13

Bestandsgrootte: 2,49 GB

Download

Deze update wordt aanbevolen voor alle gebruikers van macOS High Sierra.

De macOS High Sierra 10.13.6-update voegt AirPlay 2-ondersteuning voor iTunes toe voor audio in meerdere kamers en verbetert de stabiliteit en beveiliging van uw Mac. Deze update wordt aanbevolen voor alle gebruikers.

AirPlay 2 voor iTunes 12.8:

• Uw audiosysteem en voor AirPlay 2 geschikte luidsprekers in uw hele huis bedienen

• Muziek synchroon afspelen op meerdere voor AirPlay 2 geschikte luidsprekers in uw huis

Overige verbeteringen en oplossingen:

• Er is een probleem verholpen waarbij Foto's AVCHD-media van bepaalde camera's mogelijk niet herkent.

• Er is een probleem verholpen waarbij Mail-gebruikers een Gmail-bericht mogelijk niet naar een andere account kunnen verplaatsen.

Raadpleeg Apple beveiligingsupdates voor gedetailleerde informatie over de beveiligingsinhoud van deze update.

Lees hier hoe u deze macOS-update krijgt.

Ondersteunde talen:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어
Publicatiedatum: