Je Beats Fit Pro configureren en gebruiken

Met je Beats Fit Pro kun je naar muziek luisteren, telefoneren, Siri gebruiken en nog meer.

Je Beats Fit Pro koppelen

Lees hier hoe je je Beats Fit Pro koppelt met je apparaat.

Koppelen met een iPhone, iPad of iPod touch

1. Schakel Bluetooth in op je iPhone, iPad of iPod touch.

2. Leg de Beats Fit Pro-oortjes in de case.

3. Houd de Beats Fit Pro met het klepje van de case geopend naast je ontgrendelde iPhone, iPad of iPod touch.

4. Volg de instructies op het scherm. Als je geen instructies ziet, volg je de stappen om je Beats Fit Pro met een ander apparaat te koppelen.

Geopende Beats Fit Pro-case

Koppelen met een Android-apparaat

Koppel je Beats Fit Pro met de Beats-app voor Android.

Koppelen met een Mac of een ander apparaat dat Bluetooth gebruikt

1. Schakel Bluetooth in op je Mac of andere apparaat.

2. Leg de Beats Fit Pro-oortjes in de case.

3. Houd de Beats Fit Pro met het klepje van de case geopend naast je Mac of andere apparaat.

4. Houd de systeemknop op de oplaadcase ingedrukt totdat het ledlampje knippert.

5. Open het Bluetooth-menu op je Mac of het andere apparaat. Op de Mac ga je bijvoorbeeld naar het Apple-menu () > 'Systeemvoorkeuren' en klik je op 'Bluetooth'.

6. Tik of klik in de lijst met gevonden Bluetooth-apparaten op je Beats Fit Pro.

Je Beats Fit Pro gebruiken

Zodra je de Beats Fit Pro uit de oplaadcase haalt, zijn deze ingeschakeld en klaar voor gebruik.

afspeelsymbool

Muziek afspelen

Om je muziek te bedienen, kun je de Beats-logoknopNo alt supplied for Image op beide oordopjes gebruiken:

• Druk eenmaal op de Beats-logoknop om audio te pauzeren of af te spelen.

• Druk twee keer op de Beats-logoknop om een nummer over te slaan.

• Druk driemaal op de Beats-logoknop om naar het vorige nummer te luisteren.

Automatische oordetectie in- of uitschakelen

Je Beats Fit Pro detecteren of je ze al dan niet in je oren draagt en ontvangen de audio van het apparaat. Als je een van de Beats Fit Pro-oortjes uit je oor haalt, wordt het afspelen gepauzeerd en hervat. Als je beide Beats Fit Pro-oortjes uit je oren haalt, wordt het afspelen gestopt (en niet meer hervat). Als automatische oordetectie is ingeschakeld en je de oortjes niet draagt, wordt de audio via de speakers van je apparaat afgespeeld.

Als je Auto Play uitschakelt, wordt alle audio afgespeeld via de Beats Fit Pro, of je ze nu draagt of niet.

Je schakelt automatische oordetectie als volgt in of uit:

1. Ga op je iPhone, iPad of iPod touch naar 'Instellingen' > 'Bluetooth'.

2. Tik in de lijst met apparaten op de knop 'Meer informatie'No alt supplied for Image naast je Powerbeats Pro.

3. Tik op de schuifknop naast 'Automatische oordetectie'.

volumesymbool

Het volume wijzigen

Als je het volume wilt aanpassen, kun je "Hé, Siri" zeggen, gevolgd door iets als: "Zet het volume zachter". Je kunt ook de volumeschuifknop verslepen in de app waar je naar luistert, op het toegangsscherm of in het bedieningspaneel. En je kunt ook 'Huidige' openen op je Apple Watch en aan de Digital Crown draaien om het volume aan te passen.

Siri is mogelijk niet in alle talen of gebieden beschikbaar en de functies kunnen per gebied verschillen.

telefoonsymbool

Oproepen beantwoorden

Om telefoongesprekken te bedienen, gebruik je de Beats-logoknopNo alt supplied for Image op beide oordopjes:

• Druk eenmaal om een oproep te beantwoorden.

• Druk een- of tweemaal om een gesprek te beëindigen, afhankelijk van je instellingen.

• Druk een- of tweemaal om de microfoon uit of in te schakelen, afhankelijk van je instellingen.

• Druk eenmaal om een tweede inkomend gesprek te beantwoorden en het eerste gesprek in de wacht te zetten. Wanneer twee gesprekken actief zijn, kun je op deze manier schakelen tussen de gesprekken.

• Houd ingedrukt om een inkomend gesprek te weigeren.

• Druk tweemaal om te stoppen met luisteren door de oortjes en het gesprek naar de telefoon te sturen.

Om de instellingen te wijzigen op een iPhone of iPad, ga je naar 'Instellingen' > 'Bluetooth' en tik je op je oortjes.

modussymbool

Actieve ruisonderdrukking en de transparantiemodus gebruiken

Met Beats Fit Pro kun je regelen hoeveel je van je omgeving hoort. Houd de Beats-logoknopNo alt supplied for Image op een van de oortjes ingedrukt om te schakelen tussen actieve ruisonderdrukking en de transparantiemodus, of om beide functies uit te schakelen (voor een maximale gebruiksduur van de batterij).

Je kunt selecteren tussen welke modi door de actie 'Houd ingedrukt' worden geschakeld. Ga terwijl je je Beats Fit Pro draagt naar 'Instellingen' > 'Bluetooth' > 'Beats Fit Pro' > 'Houd ingedrukt'.

Aanpassing van de functie voor ingedrukt houden vereist een iPhone, iPad of iPod touch met iOS of iPadOS 14.6 of nieuwer, of een Android-apparaat waarop de nieuwste versie van de Beats-app is geïnstalleerd.

microfoonsymbool

Vraag het aan Siri

Als je "Hé, Siri" al op je iPhone hebt geconfigureerd, is "Hé, Siri" klaar voor gebruik met je Beats Fit Pro. Als je "Hé, Siri" nog niet hebt geconfigureerd, word je door de configuratie geleid.

Als je Siri wilt activeren, kun je "Hé, Siri" zeggen of de Beats-logoknop op een van de oortjes ingedrukt houden. Wanneer je een geluid hoort, zeg je wat je nodig hebt. Lees wat je moet doen als Siri niet werkt.

Siri is mogelijk niet in alle talen of gebieden beschikbaar en de functies kunnen per gebied verschillen.

Meer informatie

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.