iMac (24-inch, M1, 2021, twee poorten) - Wifi- en Bluetooth-antenne

Voordat je begint

Verwijder de volgende onderdelen voordat je begint:

Gereedschap

• Antennegereedschap

• Nylon sonde (zwart staafje)

• Ondersteuningswiggen

• Torx T3-schroevendraaier

Verwijderen

1. Gebruik de T3-schroevendraaier om de bovenste drie T3-schroeven (923-05574) en de onderste T3-schroef (923-05668) van de wifi- en Bluetooth-antenne te verwijderen.

• Opmerking: de onderste schroef heeft een bredere kop dan de bovenste drie schroeven.

2. Gebruik de T3-schroevendraaier om de T3-schroef (923-05174) te verwijderen uit de aardingsclip van de antenne op het moederbord.

3. Gebruik het antennegereedschap om het uiteinde van de wifi- en Bluetooth-antenne van het moederbord te tillen.

4. Gebruik het zwarte staafje om de tape van de wifi- en Bluetooth-antennekabel los te maken van de luidspreker en de behuizing.

5. Til de kabel voorzichtig uit het gootje in de luidspreker.

Montage

1. Plaats de wifi- en Bluetooth-antenne linksonder in de behuizing, zoals aangegeven.

2. Leid de kabel van de wifi- en Bluetooth-antenne door het gootje in de luidspreker.

3. Gebruik het stompe uiteinde van het antennegereedschap om het uiteinde van de wifi- en Bluetooth-antenne op het moederbord te drukken.

4. Gebruik de T3-schroevendraaier om de T3-schroef (923-05174) terug te plaatsen in de aardingsclip van de antenne.

5. Druk de tape van de antennekabel weer vast op de luidspreker en de behuizing.

• Belangrijk: als je een vervangende wifi- en Bluetooth-antenne installeert, moet je de afdekstrip van de plaklaag van de tape afhalen voordat je deze vastmaakt aan de luidspreker en de behuizing.

6. Gebruik de T3-schroevendraaier om de bovenste drie T3-schroeven (923-05574) en de onderste T3-schroef (923-05668) terug te plaatsen in de wifi- en Bluetooth-antenne.

• Belangrijk: de T3-schroef met de bredere kop moet in het onderste schroefgat van de wifi- en Bluetooth-antenne.

Plaats de volgende onderdelen terug om de montage te voltooien: