iMac (24-inch, M1, 2021, twee poorten) - Afdekking van moederbord

Voordat je begint

Verwijder het volgende onderdeel voordat je begint:

Gereedschap

• Ondersteuningswiggen

• Torx T3-schroevendraaier

Belangrijk

• Voor deze procedure zijn mogelijk vervangende stukken tape nodig, die niet afzonderlijk besteld kunnen worden.

• De tape voor de opening over de USB-C-kaart (1) wordt meegeleverd bij een vervangende afdekking van het moederbord.

• De tape voor het midden van de afdekking van het moederbord (2) wordt meegeleverd bij de startset voor het beeldscherm en de aanvullingsset voor het beeldscherm.

Verwijderen

1. Leg de behuizing neer op de achterkant met de bovenkant naar je toe.

2. Verwijder de tape van het midden van de afdekking van het moederbord. Bewaar de tape om deze later weer aan te brengen.

3. Gebruik de T3-schroevendraaier om de veertien T3-schroeven (923-05557) te verwijderen uit de afdekking van het moederbord.

4. Kantel de afdekking van het moederbord omhoog. Trek deze vervolgens naar je toe om deze uit de behuizing te verwijderen.

•  Voorzichtig: raak het moederbord niet aan met de afdekking.

Montage

1. Kijk of er schuim zit aan de onderkant van de afdekking van het moederbord, waar de luidsprekerkabels aangesloten zitten op het moederbord.

• Als er schuim zit op de afdekking van het moederbord, plak je geen schuim op de connectors van de luidsprekerkabels op het moederbord.

• Als er geen schuim zit op de afdekking van het moederbord, plak je wel schuim op de connectors van de luidsprekerkabels op het moederbord.

2. Schuif de afdekking van het moederbord in de behuizing en leg hem plat neer op het moederbord.

•  Voorzichtig: raak het moederbord niet aan met de afdekking.

3. Gebruik de T3-schroevendraaier om de veertien T3-schroeven (923-05557) terug te plaatsen in de afdekking van het moederbord.

4. Plak de tape op het midden van de afdekking van het moederbord.

• Belangrijk: als de tape bij het verwijderen beschadigd is geraakt, gooi je de tape weg en gebruik je vervangende tape.

• Belangrijk: als je de afdekking van het moederbord hebt teruggeplaatst, plak je de vervangende tape op de afdekking van het moederbord over de USB-C-kaart.

Plaats het volgende onderdeel terug om de montage te voltooien: