iMac (24-inch, M1, 2021, twee poorten) - USB-C-kaart

Voordat je begint

Verwijder de volgende onderdelen voordat je begint:

Gereedschap

• Nylon sonde (zwart staafje)

• Ondersteuningswiggen

• Torx T3-schroevendraaier

Verwijderen

1. Verwijder de polyesterfolie van de USB-C-kaart. Bewaar het zodat je het later weer kunt aanbrengen.

2. Gebruik de T3-schroevendraaier om de twee T3-schroeven (923-05555) te verwijderen uit de USB-C-kaart.

3. Gebruik de T3-schroevendraaier om twee T3-schroeven (923-05562) te verwijderen uit het afdekplaatje van de connector van de USB-C-kaart.

4. Verwijder het afdekplaatje van de connector van de USB-C-kaart en bewaar het om het later weer te monteren.

5. Gebruik een zwart staafje om het uiteinde van de flexkabel van de USB-C-kaart uit de connector te tillen. Haal vervolgens de USB-C-kaart uit de behuizing.

Montage

1. Plaats de USB-C-kaart in de behuizing.

2. Gebruik het platte uiteinde van het zwarte staafje om het uiteinde van de flexkabel van de USB-C-kaart voorzichtig in de connector te drukken.

3. Plaats het afdekplaatje voor de connector van de USB-C-kaart over het uiteinde van de flexkabel van de USB-C-kaart. Gebruik daarna de T3-schroevendraaier om de twee T3-schroeven (923-05562) weer in het moederbord te draaien.

4. Lijn de schroefgaten in de USB-C-kaart uit met de pennetjes op de achterkant van de behuizing. Gebruik daarna de T3-schroevendraaier om de twee T3-schroeven (923-05555) iets aan te draaien in de USB-C-kaart.

5. Breng de polyesterfolie weer aan op de USB-C-kaart.

• Opmerking: als je een vervangend onderdeel installeert, gebruik je de meegeleverde polyesterfolie, en niet de folie die je had bewaard.

Plaats de volgende onderdelen terug om de montage te voltooien: