MacBook Pro (13", M2, 2022) - Tekniske specifikationer

Lanceringsår: 2022

Identificering af din MacBook Pro-model

Finish

• Sølv

• Space grey

Chip

Apple M2-chip

• 8-core CPU med 4 højtydende kerner og 4 effek­tivitetskerner

• 10-core GPU

• 16-core Neural Engine

• 100 GB/s hukommelses­båndbredde

Medieenhed

• Hardware-accelereret H.264, HEVC, ProRes og ProRes RAW

• Enhed til videoafkodning

• Enhed til videokodning

• Enhed til ProRes-kodning og -afkodning

Skærm

Retina-skærm

• 13,3" (diagonalt) skærm med LED-baggrunds­be­lysning og IPS-tekno­logi, original opløsning på 2560 x 1600 ved 227 pixels pr. tomme og understøttelse af millioner af farver

• Lysstyrke på 500 nits

• P3-farver

• True Tone-tekno­logi

Batteri og strøm1

• Op til 20 timers afspilning af film i Apple TV-appen

• Op til 17 timers trådløs internetbrug

• Litiumpolymerbatteri på 58,2 Wh

• USB‑C-strøm­forsyning på 67 W

Hukommelse

• 8 GB samlet hukommelse

• Kan konfigureres til 16 GB eller 24 GB

Lagerplads2

• 256 GB SSD

• Kan konfigureres til 512 GB, 1 TB eller 2 TB

Opladning og udvidelse

No alt supplied for Image
No alt supplied for Image

To Thunderbolt-/USB 4-porte, der under­støtter:

• Opladning

• DisplayPort

• Thunderbolt 3 (op til 40 Gb/s)

• USB 4 (op til 40 Gb/s)

• USB 3.1, 2. generation (op til 10 Gb/s)

• 3,5 mm jackstik til hoved­telefoner

Tastatur og pegefelt

Baggrunds­belyst Magic Keyboard med:

• 65 (USA) eller 66 (ISO) taster inklusive fire piletaster placeret i omvendt T

• Touch Bar

• Touch ID

• Sensor til omgivende lys

• Force Touch-pegefelt til præcis styring af cursor, registrering af tryk, dybdeklik, acceleratorer, trykfølsom tegning og Multi-Touch-be­vægel­ser

Trådløs teknologi

Wi‑Fi

• Trådløst 802.11ax Wi‑Fi 6-netværk

• IEEE 802.11a/b/g/n/ac-kompatibel

Bluetooth

• Trådløs Bluetooth 5.0-tekno­logi

Kamera

• 720p FaceTime HD-kamera

• Avanceret billedsignalprocessor med intelligent video

Lyd

• Stereo­højttalere med stort dynamisk område

• Bred stereolyd

• Understøtter rumlig lyd ved afspilning af musik eller video med Dolby Atmos på de ind­byg­gede højttalere

• Rumlig lyd med dynamisk registrering af hovedbe­vægel­ser ved brug af AirPods (3. generation), AirPods Pro og AirPods Max

• Tre mikrofoner i studiekvalitet med højt signal-støj-forhold og retningsbestemt stråledannelse

• 3,5 mm jackstik til hoved­telefoner med avanceret understøttelse af hoved­telefoner med høj impedans

Skærm­understøttelse

Understøtter fuld original­opløsning med millioner af farver på den ind­byg­gede skærm – og sam­tidig også:

• En ekstern skærm med op til 6K-opløsning ved 60 Hz

Thunderbolt 3-udgang til digital video

• Original DisplayPort-udgang via USB‑C

• VGA, HDMI, DVI og Thunderbolt 2 understøttet via mellemstik (sælges separat)

Videoafspilning

• Understøtter HEVC, H.264 og ProRes

• HDR med Dolby Vision, HDR10 og HLG

Lydafspilning

• Understøtter AAC, MP3, Apple Lossless, FLAC, Dolby Digital, Dolby Digital Plus og Dolby Atmos

Driftskrav

• Spænding: 100 V til 240 V AC

• Frekvens: 50 Hz til 60 Hz

• Driftstemperatur: 10 til 35 °C

• Opbevaringstemperatur: -25 til 45 °C

• Relativ luftfugtighed: 0 til 90 % (ikkekondenserende)

• Driftshøjde: Testet op til 3.000 m

• Maks. højde (opbevaring): 4.500 m

• Maks. højde (transport): 10.500 m

Størrelse og vægt

• Højde: 1,56 cm

• Bredde: 30,41 cm

• Dybde: 21,24 cm

• Vægt: 1,4 kg3

Styresystem

macOS

macOS er verdens mest avan­cerede computer­styresystem. macOS Ventura binder hverdagen sammen og gør alle de ting, du gør mest på din Mac, endnu bedre.

Læs mere om det nyeste operativsystem

Brugerhåndbog til macOS

Tilgænge­lighed

Tilgænge­lighedsfunktioner hjælper personer med handicap med at få mest muligt ud af deres nye MacBook Pro. Takket være de ind­byg­gede værktøjer, der hjælper ved udfordringer med syn, hørelse, mobilitet og indlæring, kan alle lave fantastiske ting.

Læs mere om Tilgænge­lighed

Funktionerne er bl.a.:

• Stemmekontrol

• VoiceOver

• Zoom

• Forøg kontrast

• Formindsk bevægelse

• Siri og Diktering

• Knapbetjening

Ind­byg­gede apps4

• App Store

• Bøger

• Kalender

• Kontakter

• FaceTime

• Find

• GarageBand

• Hjem

• iMovie

• Keynote

• Mail

• Kort

• Beskeder

• Musik

• Noter

• Numbers

• Pages

• Photo Booth

• Fotos

• Podcasts

• Billed­fremviser

• QuickTime Player

• Påmindelser

• Safari

• Genveje

• Siri

• Værdi­papirer

• Time Machine

• TV

• Memoer

I æsken

• 13" MacBook Pro

• USB‑C-strøm­forsyning på 67 W

• USB‑C-opladerkabel (2 m)

Specielle konfigurationer

• Konfigurer din MacBook Pro med disse muligheder på apple.com:

• 16 GB eller 24 GB samlet hukommelse

• 512 GB, 1 TB eller 2 TB SSD

MacBook Pro og miljøet

For at reducere den skadelige påvirkning af miljøet er 13" MacBook Pro de­signet med følgende egenskaber:5

Lavet af bedre materialer

• 100 % genanvendte sjældne jordarter i magneterne i kabinettet, som udgør 46 % af enhedens samlede mængde sjældne jordarter

• 100 % genanvendt tin i hovedbundkortets lodning

• Aluminium med reduceret CO₂-aftryk i kabinettet

• Mindst 35 % genanvendt plast i flere komponenter

Energieffektiv

• ENERGY STAR®-certificeret6

Smartere kemi7

• Glas uden arsen

• Fri for kviksølv, bromerede flammehæmmere, PVC og beryllium

Grøn produktion

• Apples Zero Waste-ordning hjælper leverandører med at eliminere affaldsproduktion, så intet ender på lossepladsen

• Alle leverandørers slutmonteringsanlæg overgår til 100 % vedvarende energi til Apple-produktion

Ansvarlig emballage

• 100 % af de helt nye træfibre kommer fra bæredygtigt skovbrug

• 90 % eller mere af vores emballage er fiberbaseret

Apple og miljøet

Vi forpligter os til at lave vores produkter uden at udnytte kloden og til at blive CO₂-neutrale på tværs af hele vores virksomhed, også produkterne, i 2030.

Akustisk ydeevne

Angivne støjemissioner i henhold til ECMA-109

Lydeffektniveau

L W A,m (B)

Lydtryksniveau

Brugerplacering

L p A,m (dB)

Passiv tilstand

1,3 (K V = 0,3)

4

Trådløst internet

1,3 (K V = 0,3)

4

1. L W A,m er middeltallet for det A-vægtede lydeffektniveau afrundet til nærmeste 0,1 B.

2. L p A,m er middeltallet for det A-vægtede lydtryksniveau målt ved brugerens placering (afrundet til nærmeste 1 dB).

3. 1 B (bel) = 10 dB (decibel)

4. K v er den statiske øvre grænse for det A-vægtede lydeffektniveau.

5. Mængden L W A,c (tidligere kaldet L W Ad) kan beregnes ud fra summen af L W A,m og K v .

6. Den trådløse webtest browser seks faner med en kombination af indhold, herunder medieindhold.

7. Testet konfiguration: M2, CPU med 8 kerner, GPU med 10 kerner, 8 GB samlet hukommelse, 512 GB lagerplads

1. Test udført af Apple i maj 2022 med testmodeller af 13" MacBook Pro-systemer med Apple M2, 8-core CPU, 10-core GPU, 8 GB ram og 256 GB SSD. Den trådløse webtest måler batteritiden ved trådløs browsing på 25 popu­lære websites med skær­mens lysstyrke indstillet til 8 klik fra bunden. Filmtesten i Apple TV-appen måler batteritiden ved afspilning af 1080p HD-indhold med skær­mens lysstyrke indstillet til 8 klik fra bunden. Batteritiden afhænger af brug og konfiguration. Se mere på apple.com/dk/batteries.

2. 1 GB = 1 milliard byte og 1 TB = 1 billion byte. Den faktiske kapacitet efter formatering er mindre.

3. Vægten afhænger af konfiguration og fremstillingsproces.

4. iMovie, GarageBand, Pages, Numbers og Keynote kan hentes i Mac App Store. For at kunne hente apps skal du have et Apple‑id og en enhed, der er kompatibel med den version af styresystemet, der kræves til hver app.

5. Oplysningerne er nøjagtige ved produktlanceringen.

6. ENERGY STAR og ENERGY STAR-mærket er registrerede varemærker ejet af den amerikanske miljøstyrelse (U.S. Environmental Protection Agency).

7. Apples definition af begrænsninger for skadelige stoffer, herunder hvilke stoffer Apple ikke tillader, er beskrevet i Apples specifikation for brug af bestemte stoffer (Regulated Substances Specification). Alle Apple-produkter er fri for PVC og ftalater med undtagelse af netledninger i Indien, Thailand (for tobenede netledninger) og Sydkorea, hvor vi fortsat forsøger at få myndighedernes godkendelse af vores PVC- og ftalat-erstatning.