Hent - Kombinationsopdatering macOS High Sierra 10.13.6

Systemkrav: macOS 10.13

Arkivstørrelse: 2,49 GB

Hent

Denne opdatering anbefales til alle brugere af macOS High Sierra.

Opdateringen til macOS High Sierra 10.13.6 føjer AirPlay 2-understøttelse af lyd i flere rum til iTunes og forbedrer stabiliteten og sikkerheden af din Mac. Opdateringen anbefales til alle brugere.

AirPlay 2 til iTunes 12.8:

• Betjen dit lydsystem og dine AirPlay 2-højttalere fra en hvilken som helst placering i hjemmet.

• Afspil musik samtidigt på flere AirPlay 2-højttalere i hjemmet – alt i perfekt synkronisering.

Andre forbedringer og rettelser:

• Retter et problem, der kunne forhindre Fotos i at genkende AVCHD-medier fra visse kameraer.

• Retter et problem, der kunne forhindre Mail-brugere i at flytte en besked fra Gmail til en anden konto.

Se Apple-sikkerhedsopdateringer for at læse mere om sikkerhedsindholdet i denne opdatering.

Læs mere om, hvordan du kan få denne macOS-opdatering.

Understøttede sprog:  Bahasa Indonesia, British English, Crna Gora, Dansk, Deutsch, Eesti, English, Español, Français, Hrvatski, Italiano, Latviešu, Lietuvių, Magyar, Melayu (Malaysia), Nederlands, Norsk Bokmål, Polski, Português, Português (Brasil), Pусский, Română, Shqip, Slovenčina, Slovenščina (Slovenija), Suomi, Svensk, Tiếng Việt, Türkçe, Íslenska, Čeština, Ελληνικά, Български, Македонија, Українська, עברית, العربية (مصر), ไทย, 日本語, 简体中文, 繁體中文, 한국어