Apple TV, jossa näkyy Koti-valikko

Oletko uusi Apple TV:n käyttäjä?

Opi määrittämään Apple TV upeaa elokuvakokemusta varten.

Apple TV:n käyttöönotto

Siri Remote (3. sukupolvi)

Tutustu Siri Remote ‑kaukosäätimeen

Siri Remote (3. sukupolvi) USB-C:llä on hallintaominaisuuksiltaan ylivertainen kosketuslevyllä varustettu kaukosäädin.

Opi selaamaan Apple TV:tä

FaceTime-esimerkki näkyy Apple TV:ssä.

FaceTime toimii nyt kotisi isoimmalla näytöllä

tvOS 17:ssä ja uudemmissa voit käyttää iPhonesi tai iPadisi kameraa ja mikrofonia Apple TV 4K:n (2. sukupolvi tai uudempi) FaceTime-apin kanssa. Rentoudu sohvalla ja keskustele ystäviesi ja perheenjäsentesi kanssa tai katso yhdessä elokuvaa SharePlayn avulla. Tee keskusteluista entistä hauskempia käsieleillä, jotka tuottavat näytölle tehosteita.

FaceTimen käytön aloittaminen Apple TV:ssä

Applen TV-appi näkyy Apple TV:ssä

TV+:n, MLS Season Passin ja muiden koti

Applen TV-apilla on uusi ulkoasu, ja uuden dynaamisen sivupalkin avulla löydät kaikki suosikkikanavasi, -appisi ja -sisältösi entistä helpommin. Voit päivittää tvOS:n kaikissa Apple TV HD- ja Apple TV 4K ‑malleissa.

Lue lisää uusimmista tvOS 17:n ominaisuuksista

Tutustu Apple TV:n käyttöoppaaseen klikkaamalla Sisällysluettelo sivun yläreunassa tai syöttämällä sana tai lause hakukenttään.

Kaikki ominaisuudet ja sisällöt eivät ole saatavilla kaikissa maissa tai kaikilla alueilla.