Verkkosivujen tulostaminen

Kun tulostat tai luot verkkosivusta PDF-versiota, voit sisällyttää sen taustakuvan ja -värin ja näyttää verkko-osoitteen ja päiväyksen otsakkeissa ja alaotsakkeissa.

Avaa Safari

1. Valitse Tiedosto > Tulosta.

2. Klikkaa valintojen ponnahdusvalikkoa (erotuspalkissa), valitse Safari ja aseta verkkosivun tulostusvaihtoehdot.

Jos et näe valintojen ponnahdusvalikkoa erotuspalkissa sivun esikatselun oikeassa reunassa, klikkaa Näytä yksityiskohdat -painiketta Tulosta-valintaikkunan alaosassa.

Jos haluat luoda verkkosivusta PDF-version, klikkaa PDF valintaikkunan alaosassa ja valitse, mitä haluat tehdä PDF:n suhteen.