Safari-ikkunan muokkaaminen

Voit muuttaa Safarin palkkien, painikkeiden ja kirjanmerkkien asettelua selaustyyliisi sopivaksi.

Avaa Safari

Suosikit-palkin käyttäminen

• Valitse Näytä > Näytä Suosikit-palkki.

Suosikit-palkki ja kirjanmerkkikansio. Jos haluat muokata palkissa olevaa kirjanmerkkiä tai kansiota, pidä sitä painettuna. Voit muuttaa kohteiden järjestystä palkissa vetämällä niitä. Voit poistaa kohteen vetämällä sen pois palkista.

Näytä tilapalkki

• Valitse Näytä > Näytä tilapalkki. Kun pidät osoitinta linkin päällä, Safari-ikkunan alareunassa oleva tilapalkki näyttää linkin koko osoitteen.

Osoitin linkin päällä verkkosivulla ja linkin URL-osoite tilapalkissa ikkunan alareunassa.

Työkalupalkin muokkaaminen

• Valitse Näytä > Muokkaa työkalupalkkia ja lisää, poista ja järjestä uudelleen työkalupalkin kohteita vetämällä niitä. Voit esimerkiksi lisätä palkkiin iCloud-välilehdet-painikkeen, joka näyttää luettelon verkkosivuista, jotka ovat avoinna muissa laitteissasi, joissa on Safari päällä iCloud-asetuksissa.

• Työkalupalkin painikkeiden järjestäminen uudelleen nopeasti: Pidä komentonäppäintä painettuna ja vedä painikkeita oikealle tai vasemmalle. Tämä oikotie ei toimi Takaisin-, Seuraava-, Sivupalkki-, Top Sites-, Koti-, Historia- ja Lataukset-painikkeiden tai älykkään hakukentän kanssa.

• Työkalupalkin koon muuttaminen: Jos näet kulmasulkumerkit työkalupalkin oikeassa reunassa, ikkuna on liian pieni näyttämään kaikki työkalupalkin kohteet. Suurenna ikkunaa tai tuo loput kohteet näkyviin klikkaamalla kulmasulkuja.

• Kohteen poistaminen työkalupalkista: Pidä komento-näppäintä painettuna ja vedä kohde pois työkalupalkista.

• Työkalupalkin näyttäminen tai kätkeminen koko näytön näkymässä: Kun olet koko näytön näkymässä, valitse Näytä > Näytä työkalupalkki aina koko näytöllä.

Voit muokata Safaria lisää valitsemalla Safari > Asetukset ja muuttamalla asetuksia.