FileVault-kuvake MacBook Prossa.

Henkilökohtainen turvallisuus yhdellä silmäyksellä

Tämä käyttöopas on henkilökohtaisen turvallisuuden resurssi kaikille, jotka ovat huolissaan teknologian mahdollistamasta hyväksikäytöstä, vainoamisesta tai häirinnästä tai jotka kokevat sitä. Se voi auttaa sinua katkaisemaan digitaaliset siteet henkilöihin, joihin et halua enää olla yhteydessä. Opas myös kuvailee henkilökohtaisen turvallisuuden ominaisuudet, jotka on sisäänrakennettu Apple-laitteisiin.

Lisätietoja henkilökohtaisesta turvallisuudesta Apple-laitteilla

iPhone, jossa näkyy Turvatarkastus-näyttö.

Turvatarkastuksen käyttäminen

Opi, miten voit Turvatarkastuksen avulla helposti tarkastaa ja päivittää, mitä jaat yksittäisten henkilöiden ja appien kanssa.

Miten iPhonen Turvatarkastus pitää sinut turvassa

iPhonen Kartat-appi, jossa käyttäjän sijainti on jaettu neljän muun kanssa.

Tarkistus ja toiminta

Opi tapoja tarkistaa ja muuttaa, mitä jaat, ja suojaamaan laitettasi, kun joku muu on voinut päästä siihen fyysisesti käsiksi.

Toimintatavat

iPhonen näyttö, jossa kaksiosainen todennus on laitettu päälle.

Tietojen pitäminen turvassa

Tutustu Apple-laitteisiin sisäänrakennettuihin ominaisuuksiin, jotka tukevat omaa turvallisuuttasi ja yksityisyyttäsi.

Lisätietoja yksityisyyden ja turvallisuuden työkaluista ja menetelmistä

Kolme tarkistuslistakuvaketta.

Kaikki tarvitsemasi tarkistuslistat

Näiden tarkistuslistojen avulla voit nopeasti oppia, kuinka voit hallita, kenellä on pääsy laitteeseesi.

Käyttöoikeuden rajoittamisen tarkistuslista

Jakamisen lopettamisen tarkistuslista

Sijainnin jakamisen hallinnan tarkistuslista

Voit tutkia henkilökohtaisen turvallisuuden opasta valitsemalla sivun yläreunassa Sisällysluettelon tai kirjoittamalla sanan tai useamman hakukenttään. Voit myös ladata tämän oppaan (alueilla, joissa se on saatavilla).

Julkaisupäivä: Helmikuu 2024