Nukkuvan tietokoneen resurssien jakaminen

Jos jaat tietokoneesi resursseja, kuten jaetun tulostimen tai iTunes-soittolistan, voit asettaa tietokoneen heräämään nukkumistilasta, kun muut pyrkivät käyttämään kyseisiä resursseja.

Tämän ominaisuuden käyttämiseen tarvitaan langaton Apple-laite, joka tukee 802.11n-tekniikkaa ja johon on asennettu uusin laiteohjelmisto. Lisäksi jos käytät kannettavaa Macia, sen täytyy olla latauksessa ja kytkettynä virtalähteeseen.

1. Valitse Omenavalikko > Järjestelmäasetukset ja klikkaa Energiansäästäjä.

Avaa Energiansäästäjä-asetukset minulle

2. Valitse joku muu ”Herää...”-vaihtoehdoista, kuten ”Herää Ethernet-verkkoyhteydestä”. (Eri vaihtoehoja on saatavilla käytetystä yhteystavasta riipuen.)

Kun ”Herää verkkoyhteydestä” on valittuna, Mac herää seuraavissa tilanteissa:

• Kun toisen tietokoneen käyttäjä pyrkii käyttämään tietokoneesi jaettuja resursseja.

• Säännöllisin väliajoin, jotta Mac voi ilmoittaa muille verkossa oleville tietokoneille käytettävissä olevista resursseistaan.