Kohteen poistaminen varmuuskopiolevyltä

Voit poistaa kaikki varmuuskopioidun tiedoston tai kansion kopiot Time Machinen varmuuskopiolevyltä.

Huomaa: Nämä ohjeet koskevat vain ulkoiselle varmuuskopiolevylle tallennettuja varmuuskopioita. Et voi poistaa kohteita sisäiselle kovalevylle tallennetuista paikallisista tilannevedoksista.

1. Klikkaa valikkorivin Time Machine -kuvaketta  ja valitse Siirry Time Machineen.

Jos Time Machine -valikkoa ei ole valikkorivillä, valitse Omenavalikko > Järjestelmäasetukset, klikkaa Time Machine ja valitse ”Näytä Time Machine valikkorivillä”.

Avaa Time Machine -asetukset

2. Selaa Time Machinen luomia varmuuskopioita nuolipainikkeilla ja näytön oikeassa reunassa olevalla aikajanalla.

3. Valitse poistettava kohde, klikkaa toimintoponnahdusvalikkoa ja valitse Poista kaikki kohteen ”[kohteen nimi]” varmuuskopiot.

Time Machine -varmuuskopiolevyn Backups.backupdb-kansion voi muiden kansioiden tapaan siirtää, kopioida tai poistaa Finderissa. Voit myös poistaa Backups.backupdb-kansiossa olevia kansioita. Et voi poistaa yksittäisiä tiedostoja päivämäärällä varustetuista kansioista.

Tärkeää: Älä käytä Backups.backupdb-kansion kohteiden siirtämiseen, kopioimiseen tai poistamiseen Päätettä tai mitään muuta ohjelmaa kuin Finderia. Älä myöskään koskaan muokkaa tai poista /. MobileBackups-hakemistosta. Time Machine säilyttää tämän hakemiston avulla paikallisia tilannevedoksia, jotka Time Machine poistaa automaattisesti, kun tarvitaan lisää tilaa.