Apple ID:n salasanan vaihtaminen

Voit vaihtaa Apple ID:n salasanan toimimalla seuraavasti.

iPhone, iPad tai iPod touch, jossa on iOS 10.3 tai uudempi

1. Napauta Asetukset > [nimesi] > Salasana ja suojaus.
  2. Napauta Vaihda salasana.
    Salasanan vaihtamisnäyttö iPhonessa
  3. Anna nykyinen salasana tai laitteen pääsykoodi ja anna sitten uusi salasana ja vahvista se.
  4. Napauta Vaihda tai Vaihda salasana.
  5. Kirjaudu Applen ominaisuuksiin ja palveluihin uudella Apple ID:n salasanalla

Lue lisää Apple ID:n vaihtamisesta ja muiden tilitietojen päivittämisestä.

Mac, jossa on macOS Catalina

1. Valitse Omenavalikko  > Järjestelmäasetukset ja klikkaa sitten Apple ID.
  2. Klikkaa Salasana ja suojaus.
  3. Klikkaa Vaihda salasana. Ennen Apple ID:n salasanan nollaamista joudut antamaan salasanan, jolla Macisi lukitus avataan.

Mac, jossa on macOS Mojave tai aiempi

1. Valitse Omenavalikko  > Järjestelmäasetukset ja klikkaa sitten iCloud.
  2. Valitse Tilin tiedot.
  3. Klikkaa Suojaus > Nollaa salasana. Ennen Apple ID:n salasanan nollaamista joudut antamaan salasanan, jolla Macisi lukitus avataan.

Verkko

1. Kirjaudu Apple ID -tilisivullesi.
  2. Valitse Suojaus-kohdasta Vaihda salasana.
  3. Anna nykyinen salasana ja anna sitten uusi salasana ja vahvista se.
  4. Klikkaa Vaihda salasana.
  5. Kirjaudu Applen ominaisuuksiin ja palveluihin uudella Apple ID:n salasanalla

Toimi näin, jos olet unohtanut salasanasi

Jos et muista Apple ID:n salasanaa, nollaa se näiden ohjeiden avulla. Kun olet nollannut salasanan, Apple ID ja salasana täytyy päivittää kaikissa palveluissa, joihin olet kirjautuneena.

Lisätietoja salasanoista ja Apple ID:stä

Apple ID on tili, jonka avulla voit käyttää Applen palveluita, kuten App Storea, Apple Musicia, iCloudia, iMessagea ja FaceTimea.

Kun luot uuden salasanan, muista seuraavat seikat:

• Apple ID:n uuden salasanan on oltava vähintään kahdeksan merkkiä pitkä ja siinä tulee olla numero, iso kirjain ja pieni kirjain.
  • Salasanassa ei voi käyttää välilyöntejä, samaa merkkiä kolmea kertaa peräkkäin, Apple ID:tä eikä salasanaa, jota olet käyttänyt viimeisen vuoden aikana.

Lue lisätietoja salasanavaatimuksista ja Apple ID:n suojaamisesta

FaceTime ei ole saatavilla kaikissa maissa tai kaikilla alueilla.