Apple ID:n salasanan vaihtaminen

Voit vaihtaa Apple ID:n salasanan toimimalla seuraavasti.

Apple ID on tili, jonka avulla voit käyttää Applen palveluita, kuten App Storea, Apple Musicia, iCloudia, iMessagea ja FaceTimea.

Toimi näin, jos haluat vaihtaa salasanan

Jos tiedät Apple ID:si salasanan ja haluat vaihtaa sen, noudata seuraavia ohjeita.

Mac

1. Kirjaudu sisään Apple ID -tilisivulla.
  2. Valitse Suojaus-kohdasta Vaihda salasana.
  3. Anna nykyinen salasana ja anna sitten uusi salasana ja vahvista se.
  4. Klikkaa Vaihda salasana.
  5. Kirjaudu Applen ominaisuuksiin ja palveluihin Apple ID:si uudella salasanalla.

iPhone, iPad tai iPod touch, jossa on iOS 10.3 tai uudempi käyttöjärjestelmä

1. Napauta Asetukset > [nimesi] > Salasana ja suojaus.
  2. Napauta Vaihda salasana.
  3. Anna nykyinen salasana tai laitteen pääsykoodi ja anna sitten uusi salasana ja vahvista se.
  4. Napauta Vaihda tai Vaihda salasana.
  5. Kirjaudu Applen ominaisuuksiin ja palveluihin Apple ID:si uudella salasanalla.

Lue lisätietoja Apple ID:n vaihtamisesta ja muiden tilitietojen päivittämisestä.

Toimi näin, jos olet unohtanut salasanan

Jos et muista Apple ID:si salasanaa, nollaa se näiden ohjeiden avulla. Kun olet nollannut salasanan, Apple ID ja salasana täytyy päivittää kaikissa palveluissa, joihin olet kirjautuneena.

Lisätietoja salasanoista ja Apple ID:stä

Kun luot uuden salasanan, muista seuraavat seikat:

• Apple ID:n uuden salasanan on oltava vähintään kahdeksan merkkiä pitkä ja siinä tulee olla numero, iso kirjain ja pieni kirjain.
  • Salasanassa ei voi käyttää välilyöntejä, samaa merkkiä kolmea kertaa peräkkäin, Apple ID:tä eikä salasanaa, jota olet käyttänyt viimeisen vuoden aikana.

Lue lisätietoja salasanavaatimuksista ja Apple ID:n suojaamisesta

FaceTime ei ole saatavilla kaikissa maissa tai kaikilla alueilla.