Apple ID:n salasanan vaihtaminen

Voit vaihtaa Apple ID:n salasanan toimimalla seuraavasti.

Apple ID:n salasanan vaihtaminen iPhonessa, iPadissa, iPod touchissa tai Apple Watchissa

1. Napauta Asetukset > nimesi > Salasana ja suojaus.
  2. Napauta Vaihda salasana.
  3. Anna nykyinen salasana tai laitteen pääsykoodi ja anna sitten uusi salasana ja vahvista se. Unohditko salasanasi?
  4. Napauta Vaihda tai Vaihda salasana.

Lapsen Apple ID:n salasanan vaihtaminen

Jos käytössäsi on iPhone tai iPad, jossa on iOS:n tai iPadOS:n uusin versio ja jossa on laitettu päälle kaksiosainen todennus Apple ID:lle, voit vaihtaa lapsen tilin Apple ID:n salasanan Perhejako-ryhmässä.

1. Napauta Asetukset > Perhe > lapsesi tili.
  2. Napauta Apple ID ja salasana.
  3. Napauta Vaihda tilin [lapsen nimi] salasana.
  4. Anna laitteesi pääsykoodi ja noudata näytössä näkyviä ohjeita.

Lue lisää alle 13-vuotiaiden lasten Apple ID ‑tileistä (ikäraja vaihtelee aluekohtaisesti)

Apple ID:n salasanan vaihtaminen Macissa

1. Valitse Omenavalikko  > Järjestelmäasetukset ja klikkaa sitten nimeäsi (tai Apple ID:täsi).
  2. Klikkaa Salasana ja suojaus.
  3. Klikkaa Vaihda salasana. Ennen Apple ID:n salasanan nollaamista joudut antamaan salasanan, jolla Macisi lukitus avataan.
    Apple ID:n salasanan vaihtaminen Macissa

Apple ID:n salasanan vaihtaminen verkossa

1. Kirjaudu osoitteeseen appleid.apple.com.
  2. Klikkaa Kirjautuminen ja suojaus -osiossa Salasana.
    Apple ID:n salasanan vaihtaminen verkossa
  3. Anna nykyinen salasana ja anna sitten uusi salasana ja vahvista se. Unohditko salasanasi?
  4. Klikkaa Vaihda salasana.