Mission Control -asetukset

Mission Control -asetuksissa voit määrittää asetuksia ja oikoteitä ohjelmaikkunoiden, työpöydän ja Dashboardin näyttämiseen ja kätkemiseen.

Avaa asetukset valitsemalla Omenavalikko > Järjestelmäasetukset ja klikkaamalla Mission Control.

Avaa Mission Control -asetukset

Järjestä tilat uudelleen automaattisesti viimeisimmän käytön mukaan

Jos olet luonut useita työtiloja Spaces-ominaisuudella, pääset nopeammin äskettäin käytettyihin tiloihin.

Vaihdettaessa ohjelmaan vaihda tilaan, jossa ohjelman avoimet ikkunat ovat

Jos käytät Spaces-ominaisuutta, voit asettaa työpöydän siirtymään tilaan, jossa on avoimen ohjelman ikkunoita, kun vaihdat kyseiseen ohjelmaan.

Ryhmitä ikkunat ohjelman mukaan

Jos sinulla on avoinna useiden ohjelmien ikkunoita samaan aikaan, voit järjestää ikkunat ohjelman mukaan Mission Controlissa.

Näytöissä on erilliset tilat

Jos käytät Spaces-ominaisuutta ja useita näyttöjä, voit määrittää erillisen tilan jokaiselle näytölle.

Dashboard

Dashboard on oletuksena pois päältä. Jos haluat käyttää sitä, valitse, miten Dashboard tulee näkyviin, kun painat sen näppäinoikotietä.

Näppäin- ja hiirioikotiet

Voit valita oikotiet ikkunoiden, työpöydän ja Dashboardin näyttämistä ja kätkemistä varten. Hiiren tai ohjauslevyn tyypistä riippuen saatat nähdä tässä osiossa kaksi saraketta ponnahdusvalikoita.

Jos haluat nähdä lisää näppäinoikoteitä, pidä ctrl-, optio-, vaihto- tai komento-näppäintä tai niiden yhdistelmää painettuna, kun katselet ponnahdusvalikoita.

Aktivointikulmat

Valitse toiminnot, jotka suoritetaan, kun siirrät osoittimen näytön eri kulmiin.

Klikkaa kulman ponnahdusvalikkoa ja valitse toiminto.

Jos haluat käyttää muuntonäppäintä aktivointikulman kanssa, pidä komento-, vaihto-, optio- tai ctrl-näppäintä tai niiden yhdistelmää painettuna, kun katselet ponnahdusvalikoita.