iPhotosta Kuvat-ohjelmaan vaihtaminen

Jos et päivittänyt OS X 10.10.3:een tai uudempaan, Kuvat-ohjelma asennetaan automaattisesti kun päivität macOS High Sierraan.

Kuvat sisältää monia uusia ominaisuuksia, joita iPhotossa ei ole. Voit esim. nähdä kaikissa laitteissasi olevat kuvat iCloud-kuvakirjastossa ja järjestää kuvasi samalla tavalla Macissa ja iOS-laitteissa.

Kun avaat Kuvat ensimmäistä kertaa Macilla, kuvakirjasto päivitetään. Päivitetty kirjasto on yhteensopiva sekä Kuvat-ohjelman että iPhoton kanssa (jos asennettuna), mutta Kuvat-ohjelmassa tekemäsi muutokset eivät näy iPhotossa ja päinvastoin.

Jos sinulla oli aiemmin Macilla iPhoto, se on Macilla edelleen. Voit avata sen Launchpadista tai Finderin Ohjelmat-kansiosta. On kuitenkin suositeltavaa käyttää Kuvat-ohjelmaa iPhoton sijasta.

Jos haluat lisätietoja Kuvat-ohjelmasta, katso Kuvat-ohje.