Night Shift -asetukset

Näytöt-järjestelmäasetuksien Night Shift-osiossa voit säätää näytön värit spektrin lämpimämpään suuntaan. Lämpimämmät näytön värit rasittavat silmiä vähemmän, kun käytät Macia yöllä tai hämärässä valaistuksessa.

Huomaa: Jos haluat tietää, tukeeko Macisi Night Shiftiä, katso Applen tukiartikkeli Night Shiftin käyttäminen Macilla.

Jos haluat avata tämän osion, valitse Omenavalikko > Järjestelmäasetukset, klikkaa Näytöt ja klikkaa Night Shift.

Avaa Night Shift -osio

Ajastus

Jos haluat, että Night Shift menee automaattisesti päälle tiettyinä aikoina, valitse vaihtoehto.

• Pois: Älä ajoita Night Shiftiä (jos valitset tämän, voit edelleen laittaa Night Shiftin päälle käsin).

• Muokattu: Valitse ajat, jolloin Night Shift menee päälle ja pois päältä.

• Auringon laskusta nousuun: Laita Night Shift päälle auringon laskusta nousuun.

Ota tämän toiminnon käyttämistä varten Sijaintipalvelut käyttöön Suojaus ja yksityisyys -asetuksissa. Valitse Omenavalikko > Järjestelmäasetukset, klikkaa Suojaus ja yksityisyys ja klikkaa sitten Yksityisyys. Valitse Ota Sijaintipalvelut käyttöön, vieritä alas Järjestelmäpalveluihin, klikkaa Lisätietoja, valitse Aikavyöhykeasetus ja klikkaa Valmis.

Käsin

Voit laittaa Night Shiftin päälle valitsemalla sen ja pois päältä poistamalla sen valinnan. Night Shift pysyy päällä seuraavaan päivään saakka tai kunnes laitat sen pois päältä.

Värilämpötila

Muuta Night Shiftin käyttämää värilämpötilaa vetämällä liukusäädintä.

AirPlay-näyttö

Käyttämällä AirPlay-peilausta voit lähettää Macilla näkyvän sisällön toiseen näyttöön.

Peilausasetusten näyttäminen valikkorivillä, jos käytettävissä

Näyttää AirPlay-peilausta varten käytettävissä olevat laitteet valikkorivillä.

Kerää ikkunat

Siirtää kaikki avoimet Näyttö-asetusikkunat näytölle, jolla tämä painike on. Tämä painike tulee näkyviin vain, jos Maciin on liitetty useampi kuin yksi näyttö.