Bluetooth-tulostimen käyttäminen Macin kanssa

Jos Macissa on Bluetooth tai jos käytät Bluetooth–USB-sovitinta, voit tulostaa langattomasti Bluetooth-tulostimella.

1. Valitse Omenavalikko > Järjestelmäasetukset ja klikkaa Tulostus ja skannaus.

Avaa Tulostus ja skannaus -asetukset

2. Klikkaa Lisää-painiketta ja klikkaa Oletus.

3. Valitse tulostin Tulostimet-luettelosta ja klikkaa Lisää. Jos haluamasi tulostin ei ole luettelossa, kirjoita sen nimi hakukenttään ja paina rivinvaihtonäppäintä.

Jos tulostimesi ei näy luettelossa, varmista, että uusin tulostimen Bluetooth-ajuri on asennettu. Tiedustele valmistajalta uusinta ajuria.

Kun olet ottanut tulostimen käyttöön, voit valita sen Tulosta-valintaikkunasta, kun haluat tulostaa.