Tervehdysnäyttö, joka tulee näkyviin, kun laitat iPhonen päälle ensimmäistä kertaa.

Aloita

Tee muutama perusasetus, ennen kuin alat käyttää uutta iPhonea.

Käyttöönoton perusasiat

Lukittu näyttö, jossa näkyy muokattu taustakuva ja muokattu kellonajan ja päivämäärän näyttö. Näytön alareunassa ovat vasemmalta oikealle Salama-painike, Oma aika -keskittymistila laitettuna päälle ja kamerapainike.

Ilmennä persoonaasi

iPhone voi kuvastaa henkilökohtaista tyyliäsi ja mieltymyksiäsi. Esittele suosikkikuviasi lukitulla näytöllä, lisää widgettejä Koti-valikkoon, säädä tekstin kokoa, soittoääniä ja muuta.

iPhonen yksilöiminen

Kameran näyttö Kuva-tilassa, muut tilat vasemmalla ja oikealla etsimen alla. Salama-, Yötila-, Kamerasäätimet-, ProRaw- ja Live Photo ‑painikkeet ovat näytön yläreunassa. Kameratilojen alla ovat vasemmalta oikealle lueteltuina Kuva- ja videoikkuna ‑painike, Ota kuva ‑painike ja Kameran valitsin takakameratilassa -painike.

Ota onnistunut kuva

Taltioi hetket iPhonella, missä tahansa oletkin. Opettele ottamaan kuvia ja videoita liikkeellä ollessasi ja käyttämään muita iPhonesi kameratoimintoja.

Ota upeita kuvia ja videoita

FaceTime-ryhmäpuhelu, jossa on neljä osallistujaa. Kukin osallistuja näkyy omassa ruudussaan.

Pysy yhteydessä

iPhonen avulla on helppoa pitää yhteyttä tärkeisiin ihmisiin. Lisää yhteystiedot osoitekirjaan, jotta heidän tietonsa ovat käytettävissä aina tarvittaessa. Sitten voitte pitää yhteyttä tekstiviesteillä, puheluilla tai FaceTimella.

Pidä yhteyttä ystäviin ja perheeseen

Perhejako-näyttö Asetukset-apissa. Viisi perheenjäsentä on listattu. Heidän alapuolellaan on Perheen tarkistuslista sekä vaihtoehdot Tilaukset, Ostojen jako ja Sijainnin jako.

Perheen kesken

Voitte perheenjäsenten kesken käyttää Perhejakoa appiostojen, sijainnin ja jopa terveystietojen jakamiseen. Voit myös ottaa käyttöön käyttörajoituksia ja hallita, miten lapsesi viettävät aikaa laitteillaan.

Jaa ominaisuuksia perheesi kanssa

Kartat-appi, jossa näkyy neljä suosikkipaikkaa näytön alareunassa.

Helpota päivääsi

Lue, miten voit iPhonen apeilla saada reittiohjeet suosikkipaikkoihisi, maksaa aamukahvisi, saada muistutuksia tärkeistä tehtävistä ja jopa lukita ulko-oven automaattisesti, kun poistut kotoa.

iPhonen käyttö arjen rutiineihin

Voit tutkia iPhonen käyttöopasta klikkaamalla sivun yläreunassa Sisällysluettelo tai kirjoittamalla sanan tai useamman hakukenttään. Voit myös ladata oppaan Apple Booksista (jos saatavilla).