Sama Keynote-esitys iPhonen, iPadin ja Macin muokkausikkunassa.

Mikä on iCloud?

Näe kuvasi, tiedostosi, muistiinpanosi ja paljon muuta kaikilla laitteillasi. Ne ovat turvassa, ajan tasalla ja saatavilla missä ikinä oletkaan.

Lue lisää iCloudista

iPhonen lukitusnäyttö, jossa on viesti: ”Lost iPhone. This iPhone has been lost. Please call me. (669) 555-3691.”

Kadonneen laitteen etsiminen

Jos kadotat laitteen, käytä iCloud.com-palvelun Etsi iPhoneni ‑appia laitteen etsimiseen, Kadonnut-tilan ottamiseen käyttöön ja laitteen etätyhjentämiseen.

Lue, kuinka voit käyttää Etsi iPhoneni -appia

iCloud Drive -kansio, jonka nimi on Trip Ideas, sisältää kuvia ja alakansioita.

Helppoa yhteistyötä

Tallenna tiedostosi turvallisesti iCloud Driveen, jotta voit jakaa niitä ystävien ja työkavereiden kanssa.

Miten tiedostoja voidaan jakaa iCloud Drivella?

Kuvat-appi avoimena iPhonessa, iPadissa ja Macissa. Näet samat kaksi kokoelmaa Muistoissa: ”India Adventure” ja ”Century Ride”.

Voit nähdä kaikki kuvasi millä tahansa laitteella ja milloin tahansa

Lisää tai muokkaa kuvia ja videoita yhdellä laitteella, niin näet ne kaikilla laitteillasi.

Käytä iCloudia Kuvat-apin kanssa

Voit tutkia iCloudin käyttöopasta klikkaamalla sisällysluetteloa sivun yläreunassa tai syöttämällä sanan tai ilmauksen hakukenttään.

Jos tarvitset lisää ohjeita, käy iCloud-tukisivustolla.

Kaikki ominaisuudet eivät ole saatavilla kaikissa maissa tai kaikilla alueilla.