Keynote-esitys, jonka nimi on ”Iceland: Geography Field Trip” näkyy iCloud.com-palvelussa. Yhteistyö-ponnahdusikkuna on avoinna ja osoittaa, että se on kahden ihmisen jakama.

Mikä on iCloud?

Näe yhteystietosi, tiedostosi, muistiinpanosi ja paljon muuta iCloud.com-palvelussa. Tiedot ovat turvassa, ajan tasalla ja saatavilla missä ikinä oletkaan.

Lue lisää iCloudista

iCloud Drive -kansio, jonka nimi on Trip Ideas, sisältää kuvia ja alakansioita.

Helppoa yhteistyötä

Tallenna tiedostosi turvallisesti iCloud Driveen, jotta voit jakaa niitä ystävien ja työkavereiden kanssa.

Miten tiedostoja voidaan jakaa iCloud Drivella?

iCloud-muistiinpano, jonka nimi on Kitchen Remodel Ideas. Se sisältää tarkistuslistan, jonka nimi on Things To Do ja jossa on merkitty kaksi kohtaa tehdyksi.

Muistiinpanojen tekeminen

Käytä iCloudin Muistiinpanoja pikaiseen ajatusten tallentamiseen tai tärkeiden asioiden muistiinpanemiseen myöhempää käyttöä varten.

Muistiinpanojen luominen

Sama Keynote-esitys iPhonen, iPadin ja Macin muokkausikkunassa.

Tee enemmän iCloudilla

Ota iCloud käyttöön iPhonellasi, iPadillasi, iPod touchillasi tai Macillasi, jotta saat kaikki iCloudin ominaisuudet käyttöön.

Hanki lisää iCloud-ominaisuuksia

Voit tutkia iCloudin käyttöopasta klikkaamalla sisällysluetteloa sivun yläreunassa tai syöttämällä sanan tai ilmauksen hakukenttään.

Jos tarvitset lisää ohjeita, käy iCloud-tukisivustolla.

Kaikki ominaisuudet eivät ole saatavilla kaikissa maissa tai kaikilla alueilla.