Aktivointilukitus

Aktivointilukitus auttaa estämään kadonneen tai varastetun laitteesi käytön. Kun otat Etsi-toiminnon käyttöön iPhonelle, iPadille, iPod touchille, Macille tai Apple Watchille, niissä laitetaan automaattisesti päälle aktivointilukitus.

Kun aktivointilukitus on päällä, laite vaatii Apple ID:si ja salasanasi ennen kuin kukaan voi tehdä seuraavia asioita:

• Laittaa Etsi-toiminnon pois päältä laitteessasi

• Kirjautua ulos iCloudista laitteessasi

• Tyhjentää laitteesi

• Aktivoida laitteesi uudelleen tyhjennyksen jälkeen

Saat lisätietoja aktivointilukituksesta Applen tukiartikkeleista Macin aktivointilukitus, iPhonen, iPadin ja iPod touchin aktivointilukitus ja Tietoja Apple Watchin aktivointilukituksesta.

Huomaa: Jos laitteella on useita käyttäjiä, aktivointilukitus laitetaan päälle vain sille käyttäjälle, joka ensimmäisenä ottaa Etsi-toiminnon käyttöön. Jos halutaan laittaa Etsi-toiminto pois päältä, kirjautua ulos tai tyhjentää laite etänä, tarvitaan kyseisen käyttäjän Apple ID ja salasana.