Tietoja Apple Watchin aktivointilukituksesta

Etsi-toiminnossa on aktivointilukitusominaisuus. Sen avulla voit estää muita käyttämästä Apple Watchiasi, jos kadotat laitteen tai se varastetaan.

Mikä on aktivointilukitus?

Apple Watchin Etsi-toiminto ja aktivointilukitus menevät automaattisesti päälle, jos otat Etsi-toiminnon käyttöön Aktivointilukituksen myötä Apple ID:täsi ja salasanaasi kysytään, ennen kuin kukaan voi

• poistaa Apple Watchin ja iPhonen laiteparin

• tehdä Apple Watchista parin ja käyttää sitä uuden iPhonen kanssa

• poistaa Etsi-toiminnon käytöstä laitteessasi.

Aktivointilukitus auttaa pitämään laitteesi turvassa, vaikka laite joutuisi vääriin käsiin, ja voi helpottaa Apple Watchin saamista takaisin. Vaikka etätyhjentäisit laitteesi, aktivointilukitus edelleen estää laitteen uudelleenaktivoinnin ilman lupaasi. Sinun tarvitsee vain pitää Etsi-appi päällä ja muistaa Apple ID:si ja salasanasi.

Tarkista, onko aktivointilukitus päällä

Tarkista seuraavien ohjeiden avulla, onko aktivointilukitus päällä laitepariksi liitetyssä iPhonessa:

1. Avaa iPhonessa Apple Watch -appi.

2. Napauta Oma Apple Watch -välilehteä ja napauta sitten näytön ylälaidasta Kaikki Watchit.

Apple Watch -apin oletusnäyttö
  3. Napauta Apple Watchin vieressä olevaa Lisätietoja-painikettaKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä.

Kaikki Watchit -näyttö, jossa on Lisätietoja-painike

Jos Etsi Apple Watchini näkyy, aktivointilukitus on käytössä.

Lisätietoja-näyttö, jossa vahvistetaan, että aktivointilukitus on päällä

Jos Apple Watchisi katoaa

Jos Apple Watchisi katoaa tai varastetaan, voit etsiä sen ja suojata tietosi Etsi-toiminnon avulla. Kirjaudu sisään osoitteeseen iCloud.comiin tai Etsi-appiin ja etsi kadonnut kello kartalta, toista kellossa merkkiääni löytämisen helpottamiseksi, lukitse kello Kadonnut-tilan avulla tai etätyhjennä kaikki henkilökohtaiset tietosi.

Laita aktivointilukitus pois päältä, ennen kuin lähetät Apple Watchin huoltoon, myyt sen tai luovutat sen jollekulle muulle

Ennen kuin lähetät Apple Watchin huoltoon, myyt sen tai luovutat sen toiselle, laita Apple Watchin aktivointilukitus pois päältä. Voit poistaa Apple Watchin ja iPhonen laiteparin seuraavasti:

1. Pidä Apple Watch ja iPhone lähekkäin.

2. Avaa iPhonessa Apple Watch -appi.

3. Napauta Oma Apple Watch -välilehteä ja napauta sitten näytön ylälaidasta Kaikki Watchit.

Apple Watch -apin oletusnäyttö
  4. Napauta Apple Watchin vieressä olevaa Lisätietoja-painikettaKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä.

Kaikki Watchit -näyttö, jossa on Lisätietoja-painike
  5. Napauta Poista Apple Watch -laitepari.

Apple Watch -laiteparin poistamisasetus

Mobiiliyhteydellä varustetuissa Apple Watcheissa valitse Poista [operaattori]-liittymä. Jos et aio muodostaa laiteparia toiseen Apple Watchiin tai iPhoneen, sinun on ehkä otettava yhteyttä palveluntarjoajaasi ja peruttava mobiilipalvelun tilaus.*

6. Kirjoita Apple ID:si salasana. Jos olet unohtanut Apple ID:si salasanan, voit nollata sen.

7. Vahvista napauttamalla uudelleen.

* Operaattorin maksut ovat mahdollisia. Pyydä lisätietoja operaattoriltasi.

Laita aktivointilukitus pois päältä verkossa

Toimi seuraavasti, jos haluat laittaa aktivointilukituksen pois päältä etkä voi käyttää iPhoneasi tai Apple Watchiasi tai Apple Watchista ei ole muodostettu paria iPhonesi kanssa:

1. Siirry iCloud.comiin ja kirjaudu sisään Apple ID:lläsi.

2. Valitse oikeassa yläkulmassa olevasta pikakäyttövalikosta Etsi. Sinun on ehkä kirjauduttava sisään.

3. Valitse Kaikki laitteet ja klikkaa sitten Apple Watchiasi.

4. Klikkaa Tyhjennä Apple Watch. Paina Seuraava-painiketta, kunnes laite on tyhjennetty.

5. Klikkaa Apple Watchin vieressä olevaa Poista-painikettaKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä.