FaceTime-ikkuna, jossa käynnissä olevassa ryhmäpuhelussa henkilöt näkyvät ruudukkonäkymässä.

Aloita FaceTimen käyttö

Opi soittamaan videopuheluja, jotka tuntuvat siltä kuin tapaisitte kasvokkain, aloittamaan FaceTime-äänipuheluja suoraan Macissa tai sisällyttämään useita henkilöitä FaceTime-ryhmäpuheluun.

Alkuun pääseminen Macin FaceTimen kanssa

FaceTime-ikkuna, jossa näkyy kolme henkilöä animoiduilla taustoilla. Keskimmäinen henkilö tekee molemmilla käsillään eleen, jossa peukalot osoittavat ylös.

Näytä reaktiosi

Näytä muille videopuhelussa, mitä tunnet, käyttämällä näytölle tulevia 3D-animaatioita, kuten sydämiä, konfettia, lasersäteitä tai sadetta. Voit jopa lisätä reaktion käsieleillä.

Reaktioiden lisääminen käsieleillä

Jaettu näyttö FaceTime-videopuhelussa. Vasemmalla olevassa ikkunassa näkyvät esittäjä ja Keynote-esitys suuressa esittäjän peittokuvassa. Oikealla olevassa ikkunassa näkyy kolme osallistujaa.

Näy itse kuvassa, kun jaat näyttösi

Esittäjän peittokuvalla voit seuraavassa videopuhelussasi sijoittaa itsesi näyttämäsi sisällön päälle. Voit käyttää suurta peittokuvaa, joka näyttää sisällön vierelläsi, tai näyttää vain kasvosi pienessä kuplassa missä tahansa esityksen päällä.

Esittäjän peittokuvan käyttäminen

MacBook Pro, jossa on käynnissä FaceTime-ryhmäpuhelu. Sen takana on PC, jossa on käynnissä FaceTime-ryhmäpuhelu verkossa.

Ota kaikki mukaan keskusteluun

Kutsu kenet tahansa mukaan FaceTime-puheluun, vaikka osallistujat käyttäisivät Android-tai Windows-laitetta.

Linkin käyttäminen osallistujien kutsumiseksi FaceTime-puheluun Macissa

FaceTime-ikkuna, jossa näkyy videopuhelu. Puhelun aloittanut henkilö näkyy oikeassa alakulmassa olevassa ruudussa. Suuressa ruudussa näkyy kaksi osallistujaa, ja ruudun oikeassa yläkulmassa on Live Photo ‑painike, jota klikkaamalla osallistujat voivat ikuistaa hetken.

Tallenna erityinen hetki

Ota Live Photo ‑kuva toisesta osallistujasta videopuhelussa ja tallenna se automaattisesti Kuvat-appiin.

Live Photo ‑kuvan ottaminen

Voit tutustua FaceTimen käyttöoppaaseen klikkaamalla sivun yläreunassa olevaa sisällysluetteloa tai kirjoittamalla sanan tai lauseen hakukenttään.

FaceTime ei ole saatavilla kaikissa maissa tai kaikilla alueilla.