MacBook Pro, jossa on käynnissä FaceTime-ryhmäpuhelu. Sen takana on PC, jossa on käynnissä FaceTime-ryhmäpuhelu verkossa.

Ota kaikki mukaan keskusteluun

Olitpa missä vain, kotona tai muualla, voit puhua FaceTimen avulla yksittäisen henkilön tai ryhmän kanssa riippumatta siitä, mitä laitetta keskustelukumppanisi käyttävät.

Videopuhelujen soittaminen

Macin näytön oikeaan yläkulmaan tulee näkyviin ilmoitus, jossa näkyy, että puhelu on käynnissä.

Puhelujen soittaminen Macilla

Jos sinulla on iPhone, voit myös soittaa tavallisia puheluja suoraan Macistasi käyttämällä useita appeja, kuten Safaria tai Kalenteria.

Puhelujen soittaminen ja vastaanottaminen

FaceTime-ikkuna, jossa näkyy ryhmäpuhelu. Puhelun aloittanut henkilö näkyy oikeassa alakulmassa olevassa ruudussa. Suuressa ruudussa ikkunan keskellä näkyy osallistuja ja ruudun keskellä on Live Photo ‑painike, jota klikkaamalla puhujat voivat ikuistaa hetken.

Erityisten hetkien tallentaminen

Kun puhut kahdenkeskistä videopuhelua, ikuista hetki puhelusta Live Photo -kuvaan.

Live Photo ‑kuvan ottaminen

FaceTime-ikkuna, jossa käynnissä olevassa ryhmäpuhelussa henkilöt näkyvät ruudukkonäkymässä.

Näet kuka puhuu

Ruudukkonäkymässä kaikki FaceTime-puhelun osallistujat näkyvät samankokoisissa ruuduissa ja puhuja korostetaan automaattisesti, jotta erotat helposti, kuka puhuu.

Osallistujien katseleminen ruudukkoasettelussa

FaceTime-ikkuna, jossa näkyy videopuhelu ja SharePlayta käyttäen toistettava kappale.

Yhdessä katseleminen ja kuunteleminen SharePlayn avulla

Striimaa elokuvia, TV-ohjelmia ja musiikkia synkronoidusti kaikkien puheluun osallistuvien kanssa.

Katseleminen ja kuunteleminen SharePlayn avulla

Voit tutustua FaceTimen käyttöoppaaseen klikkaamalla sivun yläreunassa olevaa sisällysluetteloa tai kirjoittamalla sanan tai lauseen hakukenttään.

FaceTime ei ole saatavilla kaikissa maissa tai kaikilla alueilla.