FaceTime-ikkuna ryhmäpuhelun aikana.

Ota kaikki mukaan keskusteluun

Olitpa missä vain, kotona tai muualla, FaceTimen avulla voit puhua yhden henkilön tai ryhmän kanssa.

Videopuhelujen soittaminen

Macin näytön oikeaan yläkulmaan tulee näkyviin ilmoitus, jossa näkyy, että puhelu on käynnissä iPhonen kautta.

Puhelujen soittaminen Macilla

Jos sinulla on iPhone, voit myös soittaa tavallisia puheluja suoraan Macistasi käyttämällä useita appeja, kuten Safaria tai Kalenteria.

Puhelujen soittaminen ja vastaanottaminen Macilla

FaceTime-ikkuna, jossa näkyy ryhmäpuhelu. Puhelun aloittanut henkilö näkyy oikeassa alakulmassa olevassa ruudussa. Suuressa ruudussa ikkunan keskellä näkyy osallistuja ja ruudun keskellä on Live Photo ‑painike, jota klikkaamalla puhujat voivat ikuistaa hetken.

Erityisten hetkien tallentaminen

Kun puhut kahdenkeskistä videopuhelua, ikuista hetki puhelusta Live Photo -kuvaan.

Live Photo ‑kuvan ottaminen

Voit selata FaceTimen käyttöopasta klikkaamalla sivun yläreunassa Sisällysluettelo.