Äänenvoimakkuuden mykistäminen tai muuttaminen

FaceTime-ääni- ja -videopuhelujen sekä tavallisten puhelujen äänenvoimakkuutta voidaan säätää monilla eri tavoilla Macissa.

Avaa FaceTime

• Oman äänen mykistäminen: Siirrä osoitin puheluikkunan päälle ja klikkaa Mykistä-painiketta (tai käytä Touch Baria). Kuulet edelleen toisen henkilön, mutta hän ei kuule sinua.

Voit poistaa oman äänesi mykistyksen klikkaamalla Mykistä-painiketta uudelleen.

• Mikrofonin äänenvoimakkuuden muuttaminen: Valitse Omenavalikko > Järjestelmäasetukset, klikkaa Ääni, klikkaa Ääni sisään ja vedä sitten Syöttövoimakkuus-liukusäädintä.

Avaa Äänet-asetusten Ääni sisään -osio

• Kuulemasi äänenvoimakkuuden muuttaminen: Tietokoneen äänenvoimakkuuden muuttaminen. Katso Äänenvoimakkuuden lisääminen tai vähentäminen.