Mies seisoo luokkahuoneessa oppilaiden edessä. Hänellä on kädessään iPad.

Projektin laajuuden määrittäminen

iPadin ja Macin käyttö oppilaitoksissa ulottuu jaetuista laitteista yksittäisissä luokissa oman laitteen hankkimiseen jokaiselle oppilaalle koko koulupiirissä. Määrittele oman käyttöönottotapauksesi laajuus, aseta aikajana merkkipaaluille ja etene täytäntöönpanon kautta täysimittaiseen käyttöön.

Merkkipaalujen asettaminen

Nainen on Mac-kannettavalla työpöydän ääressä, ja hänen vieressään on pino iPadeja.

Ympäristön valmistelu

Rekisteröidy Apple School Manageriin. Yhdistä Microsoft Azure Active Directoryyn, jotta kaikki oppilaat ja henkilökunnan jäsenet pääsevät Applen palveluihin. Yhdistä oppilastietojärjestelmäsi oppilasluettelojen tuomista varten. Valitse mobiililaitteiden hallintaratkaisu (MDM) ja yhdistä se Apple School Manageriin.

Tutustu Apple School Manageriin

Nainen seisoo asiantuntijaryhmän edessä esittäen tietoja iPadilta. Ryhmän jäsenet istuvat Mac-kannettaviensa ääressä.

Tiimien valmiuksista huolehtiminen

Applen ammattilaispalveluiden avulla voit kehittää parhaita käytäntöjä laitteiden käyttöönottoon ja hallintaan. Hyödynnä Apple Teacher Learning Centeriä ja Apple Professional Learning ‑resursseja, joilla voit tukea opetushenkilökunnan valmiuksia toteuttaa innovatiivisia oppitunteja. Valitse opetussuunnitelmatiimisi kanssa appeja ja kirjoja, jotka tukevat oppimistavoitteita ja ‑tuloksia, ja luo ja testaa käyttöönottosuunnitelma.

IT-tiimin parhaiden käytäntöjen kehittäminen

Nainen istuu Mac-kannettavan kanssa opettajan pöydän ääressä, ja hänen vieressään on pino iPadeja. Hän ojentaa iPadia oppilaalle.

Laitteiden ja sisällön käyttöönotto

Määritä laitteiden asetukset, rajoitukset ja sisältö. Ota laitteet käyttöön luokille, opettajille ja oppilaille. Ota käyttöön sisältövälimuisti, jotta Wi-Fi- ja internet-kaistaa käytetään mahdollisimman tehokkaasti. Ota Apple TV dynaamisen ja vuorovaikutteisen luokkatyöskentelyn tueksi. Hallitse laitteita Apple School Managerilla ja MDM:llä.

Tietoja asetusten, käytäntöjen ja ohjelmistojen päivittämisestä

Opettaja seisoo luokkahuoneessa pulpettien ääressä istuvien oppilaiden edessä. Hänellä on opetuskäyttöön liittyvä appi auki iPadilla.

Opetus- ja oppimistyökalujen tarjoaminen

Säästä opetusaikaa Oppitunti- ja Koulutyöt-apeilla. Tue yksilöllistä opetusta antamalla opettajille näkyvyyttä oppilaiden edistymiseen. Auta opettajia yhdistämään koodaaminen ja keskeiset luovat taidot jokaiseen oppiaineeseen Kaikki osaavat koodata- ja Luovuus kuuluu kaikille ‑opetusohjelmia hyödyntäen. Toteuta summatiivisia ja formatiivisia arviointeja.

Tietoja Oppitunti- ja Koulutyöt-apeista

Voit selata Koulutusalan käyttöönotto-opasta klikkaamalla sivun yläreunassa olevaa sisällysluetteloa.