Voit lisätä laitteita automaattisesti Apple School Manageriin.

Applen laitteiden automaattinen lisääminen

Ostetut laitteet voidaan lisätä automaattisesti siten, että määritykset, apit ja kirjat asennetaan niihin heti, kun ne käynnistetään.

Laitteiden lisääminen ja hallinta

Voit ostaa appeja ja kirjoja suurina erinä ja liittää niitä laitteisiin.

Appien ja kirjojen ostaminen suurina erinä ja liittäminen laitteisiin

Kun ostat appeja ja kirjoja suurina erinä, voit liittää niitä henkilökunnan, ohjaajien ja opiskelijoiden laitteisiin. Tarvittaessa voit helposti liittää appeja uudelleen toisiin laitteisiin.

Sisällön valitseminen ja ostaminen

Uusia sijainteja on helppo luoda.

Eri sijaintien luominen jokaiselle koulutoimen koululle

Voit helposti luoda sijainteja kouluille ja liittää vastuuhenkilöitä, jotka voivat määrittää oman koulunsa asetukset.

Sijaintien luominen

Jos haluat selata Apple School Managerin käyttöopasta, klikkaa sivun yläosassa olevaa sisällysluetteloa.