iCloudin tallennustila

Lue ohjeet iCloudin tallennustilan käyttöön, hallintaan ja päivitykseen.

Mikä iCloud-tallennustila on?

iCloud voi tallentaa laitteidesi tärkeitä tietoja, esimerkiksi kuvia, videoita, dokumentteja, sovellustietoja ja paljon muuta. iCloudissa tietosi pysyvät turvassa, vaikka kadottaisit laitteesi.

iCloudin tallennustilan hyödyntäminen

Saat maksutta käyttöösi 5 Gt tallennustilaa, kun rekisteröidyt iCloudiin. iCloud-varmuuskopio, kaikki iCloud Driveen tallentamasi sisältö, iCloud Mail -tilisi ja iCloudin kuvakirjasto vievät kaikki osan tallennustilasta. Muu sisältö, kuten iTunesista ostamasi sisältö, ei kuitenkaan vie iCloud-tallennustilaasi. Näistä ohjeartikkeleista saat tarkempia ohjeita tallennustilasi tehokkaaseen käyttöön.

Tallennustilan hallitseminen

Lisätietoja

Jos sinulla on iCloud-varmuuskopioihin, iCloud Driveen tai iCloud-kuvakirjastoon liittyviä kysymyksiä, tutustu näihin resursseihin.