iCloud-viestien käyttäminen

iCloud pitää koko viestihistoriasi ajan tasalla ja saatavilla kaikissa laitteissasi – jopa silloin, kun otat käyttöön uuden laitteen.

Näin se toimii

iCloud-viestit päivitetään automaattisesti, joten näet aina saman näkymän kaikissa laitteissa, joissa käytät iMessagea. Kun poistat viestin, kuvan tai keskustelun yhdestä laitteesta, se poistetaan samalla kaikista laitteistasi. Kaikki liitteesi tallennetaan iCloudiin, joten voit säästää tilaa laitteessasi.

Voit käyttää iCloud-viestejä iPhonessa, iPadissa, iPod touchissa, Apple Watchissa ja Macissa. iCloud-viestit on tietosuojan parantamiseksi salattu päästä päähän*, mikä tarkoittaa, että et voi tarkastella tai käyttää Viestejä verkossa selaimen kautta.

Lue lisätietoja iCloudin tietoturvasta

iCloud-viestien ottaminen käyttöön

Jos haluat ottaa iCloud-viestit käyttöön, varmista, että olet ottanut iCloudin käyttöön ja että olet kirjautunut sisään samalla Apple ID:llä kaikissa laitteissasi. Sinun on myös käytettävä Apple ID:n kanssa kaksiosaista todennusta ja otettava iCloud-avainnippu käyttöön

iPhone, iPad tai iPod touch

1. Siirry Asetukset-kohtaan.
  2. Napauta [nimeäsi].
  3. Napauta iCloud.
  4. Ota Viestit käyttöön.

Mac

1. Avaa Viestit.
  2. Valitse valikkorivillä Viestit > Asetukset.
  3. Klikkaa iMessage.
  4. Valitse Ota iCloud-viestit käyttöön -kohdan vieressä oleva valintaneliö.

Macin iMessage-asetusnäyttö, jossa on valittuna Ota iCloud-viestit käyttöön

iCloud-viestien poistaminen käytöstä

Kun poistat Viestit käytöstä iPhonessa, iPadissa, iPod touchissa tai Macissa, voit valita, haluatko poistaa iCloud-viestit käytöstä vain kyseisessä laitteessa vai kaikissa laitteissa. Kaikki laitteet, joissa iCloud-viestit ovat edelleen käytössä, jatkavat lähettämiesi ja vastaanottamiesi viestien tallennusta iCloudiin niiden laitteiden osalta.

iPhone, iPad tai iPod touch

1. Siirry Asetukset-kohtaan.
  2. Napauta [nimesi] > iCloud.
  3. Poista Viestit käytöstä.

Mac

1. Avaa Viestit.
  2. Valitse valikkorivillä Viestit > Asetukset.
  3. Klikkaa iMessage.
  4. Poista valinta Ota iCloud-viestit käyttöön -kohdan vieressä olevasta valintaneliöstä.

Jos poistat iCloud-viestit käytöstä iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa, viestihistoriasi sisällytetään erilliseen iCloud-varmuuskopioon. Jos otat Apple Watchin jollakin perheenjäsenellä käyttöön, voit varmuuskopioida viestit vain iCloud-viesteillä.