Kaikkien viestiesi säilyttäminen iCloudissa

iCloud pitää nyt koko viestihistoriasi ajan tasalla ja saatavilla kaikissa laitteissasi – jopa silloin, kun otat käyttöön uuden laitteen.

Näin se toimii

iCloudissa olevat viestit päivitetään automaattisesti, joten näet aina saman näkymän kaikissa laitteissa, joissa käytät iMessagea. Kun poistat viestin, kuvan tai keskustelun yhdestä laitteesta, se poistetaan samalla kaikista laitteistasi. Kaikki liitteesi tallennetaan iCloudiin, joten voit säästää tilaa laitteessasi.

Voit käyttää iPhonen ja iPadin Viestit-appia sekä Macin Viestit-ohjelmaa iCloudissa.

Ennen kuin aloitat

Viestien ottaminen käyttöön iCloudissa

Ota Viestit käyttöön iCloudissa iPhonen, iPadin tai Macin asetuksissa.

iPhonen apit, jotka käyttävät iCloudia

iPhone ja iPad

1. Siirry kohtaan Asetukset.
  2. Napauta [nimeäsi].
  3. Napauta iCloud.
  4. Ota Viestit käyttöön.

Mac

1. Avaa Viestit.
  2. Valitse valikkorivillä Viestit > Asetukset.
  3. Klikkaa iMessage.
  4. Valitse Ota iCloud-viestit käyttöön -kohdan vieressä oleva valintaneliö.

Macin iMessage-asetusnäyttö, jossa on valittuna Ota iCloud-viestit käyttöön

iCloud-viestien poistaminen käytöstä

Kun otat Viestit pois käytöstä iPhonessa, iPadissa tai Macissa, voit poistaa iCloud-viestit käytöstä vain kyseisessä laitteessa tai kaikissa laitteissa. Kaikki laitteet, joissa iCloud-viestit ovat edelleen käytössä, jatkavat lähettämiesi ja vastaanottamiesi viestien tallennusta iCloudiin niiden laitteiden osalta.

iPhone ja iPad:

1. Siirry kohtaan Asetukset.
  2. Napauta [nimeäsi] > iCloud.
  3. Poista Viestit käytöstä.

Mac:

1. Avaa Viestit.
  2. Valitse valikkorivillä Viestit > Asetukset.
  3. Klikkaa iMessage.
  4. Poista valinta Ota iCloud-viestit käyttöön -kohdan vieressä olevasta valintaneliöstä.

Jos poistat iCloud-viestit käytöstä iPhonessa tai iPadissa, viestihistoriasi sisällytetään erilliseen iCloud-varmuuskopioon.