iCloudin Windows-version ottaminen käyttöön ja käyttäminen

iCloudin Windows-version ansiosta Windows-tietokoneessasi olevat kuvat, dokumentit ja kirjanmerkit päivittyvät automaattisesti Apple-laitteisiisi.

Tarkista, että järjestelmän vähimmäisvaatimukset täyttyvät

Varmista, että tietokoneessa on Windowsin uusin versio ja että iPhonessa, iPadissa, iPod touchissa tai Macissa on uusin iOS-, iPadOS- tai macOS-versio.

Varmista, että iCloudin Windows-tietokoneelle suositellut järjestelmävaatimukset täyttyvät.

iCloud ei ehkä ole käytettävissä kaikilla alueilla, ja sen toiminnot vaihtelevat. iCloudin Windows-versio ei tue hallittuja Apple ID:itä.

iCloudin Windows-version lataaminen

Lataa iCloudin Windows-versio tietokoneeseesi. Kirjaudu sitten iCloudiin antamalla Apple ID:si.

Lue, miten voit ladata iCloudin Windows-version tietokoneeseesi.

iCloudin Windows-version ottaminen käyttöön ja käyttäminen

Valitse ominaisuudet ja sisältö, jotka haluat pitää ajan tasalla laitteiden välillä. Näitä ovat iCloud Drive, iCloud-kuvat, Mail, Yhteystiedot, Kalenterit, Kirjanmerkit ja iCloud-salasanat. Osoita sitten Jatka.

Lue lisätietoja iCloudin eri ominaisuuksien käyttöönotosta ja käytöstä iCloudin Windows-version käyttöoppaasta

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.