Jos iPadin päivitys tai palautus ei onnistu

Voit asettaa iPadisi palautustilaan ja palauttaa sen sitten tietokoneella.

Saatat joutua käyttämään palautustilaa iPadin tietojen palauttamiseksi seuraavissa tilanteissa:

• Tietokoneesi ei tunnista iPadia tai ilmoittaa sen olevan palautustilassa.

• Apple-logo jää näyttöön useiksi minuuteiksi, eikä edistymispalkkia näy.

• Palautustilanäyttö on näkyvissä.

Lue, mitä tehdä, jos edistymispalkki näkyy näytössä usean minuutin ajan.

iPadin asettaminen palautustilaan ja sen ottaminen uudelleen käyttöön

1. Varmista, että Macisi on ajan tasalla. Jos käytät iTunesia, varmista, että sinulla on uusin iTunes-versio.

2. Avaa Finder Macissa, jossa on macOS Catalina. Avaa iTunes Macissa, jossa on macOS Mojave tai aiempi, tai Windows-tietokoneessa. Jos iTunes on jo auki, sulje se ja avaa se sitten uudelleen. Selvitä, mikä macOS Macissasi on käytössä.

3. Liitä iPad tietokoneeseen USB-kaapelilla.

4. Pidä iPad kytkettynä ja odota, kunnes palautustilanäyttö tulee näkyviin:

• iPad, jossa ei ole Koti-painiketta: Paina yläpainiketta lähinnä olevaa äänenvoimakkuuspainiketta ja vapauta se nopeasti. Paina lyhyesti yläpainikkeesta kauimpana olevaa äänenvoimakkuuspainiketta. Pidä yläpainiketta painettuna.

recovery-mode-ipad-face-id-ipad-mini-animation
    • iPad, jossa on Koti-painike: Pidä sekä Koti- että yläpainiketta (tai sivupainiketta) painettuina samanaikaisesti.

ipad-home-button-force-restart
  5. Pidä painiketta (tai painikkeita) painettuna, kunnes näkyviin tulee palautustilanäyttö:

recovery-mode-ipad-pro-face-id
  6. Etsi iPad tietokoneellasi. Kun järjestelmä kysyy, haluatko palauttaa vai päivittää, valitse Päivitä. Tietokone yrittää asentaa ohjelmiston uudelleen tietojasi poistamatta. Odota, kunnes tietokoneesi on ladannut ohjelmiston iPadiisi. Jos lataaminen kestää yli 15 minuuttia ja iPad poistuu palautustilanäytöstä, suorita lataus loppuun ja toista sitten vaihe 3.

7. Kun päivitys tai palautus on suoritettu, määritä iPad.

Lisäohjeet