iPhonen, iPadin tai iPod touchin päivittäminen iTunesilla

Lue, miten iPhone, iPad tai iPod touch päivitetään uusimpaan iOS- tai iPadOS-versioon tietokoneen avulla.

Jos et pysty päivittämään laitettasi langattomasti, voit tehdä sen manuaalisesti iTunesin avulla tietokoneella, johon luotat.

Ennen päivittämistä

1. Varmuuskopioi laitteesi iCloudin tai tietokoneen avulla.

2. Jos sinulla on Mac, varmista, että tietokoneessasi on käytössä macOS Mojave tai aiempi. Mac, jossa on macOS Catalina tai uudempi Päivitä laitteesi sen sijaan Finderin avulla. Jos et ole varma, mikä macOS sinulla on, voit selvittää, mikä macOS Macissasi on käytössä.

3. Jos tietokone käyttää päivitettävässä laitteessa olevaa omaa hotspotia, yhdistä tietokone toiseen Wi-Fi- tai Ethernet-verkkoon ennen päivittämistä.

iPhonen, iPadin tai iPod touchin päivittäminen iTunesin avulla

1. Avaa iTunes Macissa, jossa on macOS Mojave tai aiempi, tai Windows-tietokoneessa.

2. Liitä laite tietokoneeseen.

3. Klikkaa iTunesin työkalupalkin laitepainiketta. Lue, mitä tehdä, jos et näe laitettasi.

4. Klikkaa Yhteenveto-välilehdellä Etsi päivityksiä.

macos-mojave-itunes-12-9-iphone-x-ios12-yhteenveto-udid
  5. Klikkaa Lataa ja päivitä. Jatka noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

6. Anna pääsykoodisi pyydettäessä. Lue, mitä tehdä, jos et tiedä pääsykoodiasi.

Jos näet hälytysviestejä tietokoneessasi

Pyydä apua, jos näet varoitusviestejä päivittäessäsi laitetta tietokoneen kautta.

Jos tarvitset lisää tilaa päivittämistä varten

Jos tarvitset lisää tilaa päivitystä varten, voit poistaa sisältöä laitteestasi manuaalisesti.