iPhonen, iPadin tai iPod touchin päivittäminen Finderilla

Lue, miten iPhone, iPad tai iPod touch päivitetään uusimpaan iOS- tai iPadOS-versioon tietokoneen avulla.

content-nav-macos-big-sur-finder-icon

Jos et pysty päivittämään laitettasi langattomasti, voit tehdä sen manuaalisesti Finderin avulla tietokoneella, johon luotat.

Ennen päivittämistä

1. Varmuuskopioi laitteesi iCloudin tai tietokoneen avulla.

2. Varmista, että tietokoneessasi on käytössä macOS Catalina tai uudempi. Onko Macissasi macOS Mojave tai aiempi? Päivitä laitteesi tämän sijaan iTunesilla.

3. Jos tietokone käyttää päivitettävässä laitteessa olevaa omaa hotspotia, yhdistä tietokone toiseen Wi-Fi- tai Ethernet-verkkoon.

iPhonen, iPadin tai iPod touchin päivittäminen tietokoneen avulla

1. Avaa Finder-ikkuna Macissa, jossa on macOS Catalina tai uudempi.

2. Liitä laite tietokoneeseen.

3. Valitse laite Finder-ikkunan vasemmasta sivupalkista. Lue, mitä tehdä, jos et näe laitettasi.

4. Klikkaa Yleiset ja klikkaa sitten Etsi päivityksiä.

macos-big-sur-finder-device-synced-check-for-update-onclick-2
  5. Klikkaa Lataa ja päivitä. Jatka noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

6. Anna pääsykoodisi pyydettäessä. Lue, mitä tehdä, jos et tiedä pääsykoodiasi.

Jos näet hälytysviestejä tietokoneessasi

Pyydä apua, jos näet varoitusviestejä päivittäessäsi laitetta tietokoneen kautta.

Jos tarvitset lisää tilaa päivittämistä varten

Jos tarvitset lisää tilaa päivitystä varten, voit poistaa sisältöä laitteestasi manuaalisesti.