eSIMin siirtäminen aiemmasta iPhonesta uuteen iPhoneen

Voit siirtää eSIMin iPhone XS:stä, iPhone XS Maxista, iPhone XR:stä ja uudemmista uuteen iPhoneen, jossa on iOS 13.1.

Jotkin operaattorit tukevat mobiililiittymän siirtämistä iOS 13.1 -laitteiden pika-aloitustoiminnolla. Kysy operaattoriltasi, tukeeko se tätä siirtoprosessia.

eSIMin siirtäminen asetusten määrityksen yhteydessä

Jos sinua pyydetään siirtämään mobiililiittymä pika-aloituksen asetusten määrityksen yhteydessä, siirrä eSIM seuraavasti:

1. Valitse uuteen iPhoneen siirrettävät numerot ja napauta sivun alaosassa olevaa jatkamisvaihtoehtoa. Jos haluat päättää asiasta myöhemmin, voit viimeistellä liittymän siirron myös iPhonen asetusten m määrityksen jälkeen.
  2. Viimeistele laitteen asetusten määritys näyttöön tulevien ohjeiden mukaan.
  3. Tarkista mobiiliyhteyden toimivuus soittamalla puhelu uudella iPhonella, ennen kuin poistat mobiililiittymän aiemmasta iPhonesta. Ota yhteyttä operaattoriisi, jos sinulla on kysyttävää.

Kun mobiililiittymäsi on aktivoitu uudessa iPhonessa, aiemmassa iPhonessa ollut liittymä poistetaan käytöstä.

eSIMin siirtäminen asetusten määrityksen jälkeen

eSIM-siirtoprosessi viimeistellään hyväksymällä se aiemmassa iPhonessa, jossa mobiililiittymä on käytössä. Jos sinulla ei ole enää aiempaa iPhonea, pyydä operaattoriasi siirtämään mobiililiittymäsi.

Jos olet jo määrittänyt laitteesi asetukset, siirrä eSIM seuraavasti:

1. Avaa uudessa iPhonessa Asetukset > Mobiilidata ja napauta sitten Lisää mobiililiittymä -vaihtoehtoa.
  2. Jos eSIM-liittymä on käytettävissä, se näkyy luettelossa. Jos luettelossa ei ole yhtään mobiililiittymää, tarkista Apple ID -kirjautumistunnuksesi ja kaksiosaisen todennuksen toimivuus. Toimi sitten seuraavasti tai ota yhteyttä operaattoriisi
  3. Napauta käytettävissä olevaa mobiililiittymää ja sitten näytön alaosassa olevaa Lisää mobiililiittymä -vaihtoehtoa.
  4. Aiemmassa iPhonessa tulee näkyviin viesti, jossa kysytään, haluatko siirtää puhelinnumerosi uuteen puhelimeesi. Napauta siirtovaihtoehtoa. Kun olet napauttanut siirtovaihtoehtoa, mobiililiittymä ei ole enää käytettävissä aiemmassa iPhonessa. Aiemman iPhonen on oltava uuden iPhonen lähellä, jotta tämä prosessi voidaan viimeistellä.
  5. Jos uuteen laitteeseen tulee näkyviin operaattorisi mobiililiittymien käyttöönoton viimeistelemisestä ilmoittava banneri, napauta sitä.
  6. Napauta Jatka. Sinut ohjataan operaattorisi verkkosivulle siirtämään eSIM. Jos tarvitset apua, ota yhteyttä operaattoriisi.
  7. Tarkista mobiiliyhteyden toimivuus soittamalla puhelu uudella iPhonella, ennen kuin poistat mobiililiittymän aiemmasta iPhonesta. Ota yhteyttä operaattoriisi, jos sinulla on kysyttävää.

Näin saat apua