AirPods Pro -kuulokkeiden aktiivinen taustamelun vaimennus ja läpikuulumistila

AirPods Pro -kuulokkeissa on kolme äänenhallintatilaa: aktiivinen taustamelun vaimennus, läpikuulumistila ja pois päältä. Voit vaihtaa niiden välillä sen mukaan, miten paljon ääniä haluat kuulla ympäristöstäsi.

Mitä aktiivinen taustamelun vaimennus ja läpikuulumistila tarkoittavat?

Aktiivisen taustamelun vaimennuksen tapauksessa ulospäin suunnattu mikrofoni tunnistaa ulkoiset äänet ja AirPods Pro -kuulokkeet vastaavat niihin vastamelulla, joka kumoaa ulkoiset äänet ennen kuin kuulet ne. Sisäänpäin suunnattu mikrofoni kuuntelee korvasi sisäpuolella kehosi sisäisiä ääniä ja AirPods Pro -kuulokkeet eliminoivat myös ne vastamelulla.

Läpikuulumistilassa ulkoiset äänet kuuluvat läpi, jotta tietäisit, mitä ympärilläsi tapahtuu. Aktiivinen taustamelun vaimennus ja läpikuulumistila toimivat parhaiten silloin, kun AirPods Pro -kuulokkeesi istuvat hyvin.

Vaihtaminen äänenhallintatilojen välillä

Voit vaihtaa äänenhallintatilojen välillä AirPods Pro -kuulokkeidesi avulla tai voit käyttää iPhonea, iPadia, Apple Watchia tai Macia.

Kun käytät iOS-, iPadOS-, watchOS- tai macOS-laitetta vaihtaaksesi äänenhallintatilojen välillä, näet aktiivisen taustamelun vaimennuksen vastamelutoimintona.

AirPods Pro

Paina ja pidä painettuna kuulokevarren painalluksen tunnistusta, kunnes kuulet äänimerkin.

Kun käytät molempia kuulokkeita, voit vaihtaa aktiivisen taustamelun vaimennuksen ja läpikuulumistilan välillä painamalla ja pitämällä painettua kumman tahansa kuulokkeen painalluksen tunnistusta. Voit mukauttaa sitä, mitkä tilat ovat vaihdettavissa (aktiivinen taustamelun vaimennus, läpikuulumistila ja pois päältä), Asetuksissa.

Jos haluat käyttää aktiivista taustamelun vaimennusta vain yhdessä AirPods Pro -kuulokkeessa, siirry iPhonessa tai iPadissa kohtaan Asetukset > Käyttöapu ja ota Vastamelu yhdellä AirPod-kuulokkeella -asetus käyttöön. Voit sitten vaihdella aktiivisen taustamelun vaimennuksen, läpikuulumistilan ja Pois päältä -tilan välillä painamalla painalluksen tunnistusta ja pitämällä sitä painettuna.

iOS- tai iPadOS-laite

1. Avaa Ohjauskeskus.
  2. Kun käytät molempia kuulokkeita, kosketa pitkään äänenvoimakkuusvalitsinta, kunnes näet ylimääräisiä valitsimia.
  3. Napauta Vastamelu, Läpikuuluminen tai Pois.

Voit myös vaihtaa äänenhallintatilojen välillä Asetuksissa:

1. Siirry iOS- tai iPadOS-laitteessasi kohtaan Asetukset > Bluetooth.
  2. Napauta laiteluettelossa olevaa Tiedot-painiketta  AirPods Pro -kuulokkeidesi vieressä.
  3. Napauta Vastamelu, Läpikuuluminen tai Pois.

Watch

1. Kun kuuntelet ääntä kellosi kautta, napauta AirPlay-kuvaketta .
  2. Napauta Vastamelu, Läpikuuluminen tai Pois.

Mac

1. Kun AirPods Pro -kuulokkeesi on yhdistetty Maciin, klikkaa äänenvoimakkuuden säätöä  Macin valikkorivillä.*
  2. Valitse AirPods Pro -kuulokkeesi ja sitten Vastamelu, Läpikuuluminen tai Pois.

* Jos et näe äänenvoimakkuuden säätöä valikkorivillä, lue, miten voit lisätä sen.