AirPods Pro- ja AirPods Max -kuulokkeiden aktiivinen taustamelun vaimennus ja läpikuulumistila

AirPods Prossa ja AirPods Maxeissa on kolme äänenhallintatilaa: aktiivinen taustamelun vaimennus, läpikuulumistila ja pois päältä. Voit vaihtaa niiden välillä sen mukaan, miten paljon ääniä haluat kuulla ympäristöstäsi.

Mitä aktiivinen taustamelun vaimennus ja läpikuulumistila tarkoittavat?

Aktiivisen taustamelun vaimennuksen tapauksessa ulospäin suunnattu mikrofoni tunnistaa (tai ulospäin suunnatut mikrofonit tunnistavat) ulkoiset äänet, ja AirPods Pro- tai AirPods Max -kuulokkeet vastaavat niihin vastamelulla, joka kumoaa ulkoiset äänet, ennen kuin kuulet ne. Sisäänpäin suunnattu mikrofoni kuuntelee korvasi sisäpuolella kehosi sisäisiä ääniä ja AirPods Pro- tai AirPods Max -kuulokkeet eliminoivat myös ne vastamelulla.

Läpikuulumistilassa ulkoiset äänet kuuluvat läpi, jotta tietäisit, mitä ympärilläsi tapahtuu. Aktiivinen taustamelun vaimennus ja läpikuulumistila toimivat parhaiten silloin, kun AirPods Pro -kuulokkeesi istuvat hyvin.

Vaihtaminen äänenhallintatilojen välillä

Voit vaihtaa äänenhallintatilojen välillä AirPods Pro- tai AirPods Max -kuulokkeidesi avulla tai voit käyttää iPhonea, iPadia, Apple Watchia tai Macia. Kun vaihdat tilojen välillä, kuulet äänimerkin.

Kun käytät iOS-, iPadOS-, watchOS- tai macOS-laitetta äänenhallintatilojen välillä vaihtamiseen, näet aktiivisen taustamelun vaimennuksen vastamelutoimintona.

AirPods Max

Kun käytät AirPods Max -kuulokkeita, voit vaihtaa aktiivisen taustamelun vaimennuksen ja läpikuulumistilan välillä painamalla Melunhallinta-painiketta. Voit mukauttaa sitä, mitkä tilat ovat vaihdettavissa (aktiivinen taustamelun vaimennus, läpikuulumistila ja pois päältä), Asetuksissa.

Melunhallinta-painike

AirPods Pro

Paina ja pidä painettuna kuulokevarren painalluksen tunnistusta, kunnes kuulet äänimerkin.
AirPodin painalluksen tunnistin

Kun käytät molempia kuulokkeita, voit vaihtaa aktiivisen taustamelun vaimennuksen ja läpikuulumistilan välillä painamalla ja pitämällä painettua kumman tahansa kuulokkeen painalluksen tunnistusta. Voit mukauttaa sitä, mitkä tilat ovat vaihdettavissa (aktiivinen taustamelun vaimennus, läpikuulumistila ja pois päältä), Asetuksissa.

Jos haluat käyttää aktiivista taustamelun vaimennusta vain yhdessä AirPods Pro -kuulokkeessa, siirry iPhonessa tai iPadissa kohtaan Asetukset > Käyttöapu ja ota Vastamelu yhdellä AirPod-kuulokkeella -asetus käyttöön. Voit sitten vaihdella aktiivisen taustamelun vaimennuksen, läpikuulumistilan ja Pois päältä -tilan välillä painamalla painalluksen tunnistusta ja pitämällä sitä painettuna.

iOS- tai iPadOS-laite

Vastamelu- ja läpikuulumistilat

1. Avaa Ohjauskeskus iOS- tai iPadOS-laitteessa.
  2. Kun käytät AirPods Maxeja tai molempia AirPodeja, kosketa pitkään äänenvoimakkuusvalitsinta, kunnes näet ylimääräisiä valitsimia.
  3. Napauta vasemmassa alakulmassa olevaa Vastamelu-kuvaketta .
  4. Napauta Vastamelu, Läpikuuluminen tai Pois.

Bluetooth-asetukset

Voit myös vaihtaa äänenhallintatilojen välillä Asetuksissa:

1. Siirry iOS- tai iPadOS-laitteessasi kohtaan Asetukset > Bluetooth.
  2. Napauta laiteluettelossa olevaa Tiedot-painiketta  AirPods Pro -kuulokkeidesi vieressä.
  3. Napauta Vastamelu, Läpikuuluminen tai Pois.

Watch

1. Kun kuuntelet ääntä kellosi kautta, napauta AirPlay-kuvaketta .
    Apple Watchin AirPlay-kuvake
  2. Napauta Vastamelu, Läpikuuluminen tai Pois.
    Apple Watchin vastamelu- ja läpikuulumistilat

Mac

1. Kun AirPods Pro- tai AirPods Max -kuulokkeesi on yhdistetty Maciin, klikkaa äänenvoimakkuuden säätöä  Macin valikkorivillä.*
  2. Valitse AirPods Pro- tai AirPods Max -kuulokkeesi ja sitten Vastamelu, Läpikuuluminen tai Pois.
    Macin vastamelu- ja läpikuulumistilat

* Jos et näe äänenvoimakkuuden säätöä valikkorivillä, lue, miten voit lisätä sen.