Aktiivisen taustamelun vaimennuksen ja läpikuulumistilan käyttäminen AirPods Pro -kuulokkeiden kanssa

AirPods Pro -kuulokkeissa on kolme äänenhallintatilaa: aktiivinen taustamelun vaimennus, läpikuulumistila ja pois päältä. Voit vaihtaa niiden välillä sen mukaan, miten paljon ääniä haluat kuulla ympäristöstäsi.

Mitä aktiivinen taustamelun vaimennus ja läpikuulumistila tarkoittavat?

Aktiivisen taustamelun vaimennuksen tapauksessa ulospäin suunnattu mikrofoni havaitsee ulkoiset äänet ja AirPods Pro -kuulokkeet vastaavat niihin vastamelulla, jolloin ulkoiset äänet vaimenevat ennen kuin kuulet ne. Sisäänpäin suunnattu mikrofoni kuuntelee korvasi sisäpuolella kehosi sisäisiä ääniä ja AirPods Pro -kuulokkeet poistavat myös ne vastamelulla.

Läpikuulumistilassa ulkoiset äänet pääsevät läpi, jotta tietäisit, mitä ympärilläsi tapahtuu. Aktiivinen taustamelun vaimennus ja läpikuulumistila toimivat parhaiten silloin, kun AirPods Pro -kuulokkeesi istuvat hyvin.

Vaihtaminen äänenhallintatilojen välillä

Voit vaihtaa äänenhallintatilojen välillä AirPods Pro -kuulokkeidesi avulla tai voit käyttää iPhonea, iPadia, Apple Watchia tai Macia.

Kun käytät iOS-, iPadOS-, watchOS- tai macOS-laitetta vaihtaaksesi äänenhallintatilojen välillä, näet aktiivisen taustamelun vaimennuksen vastamelutoimintona.

AirPods Pro

Paina ja pidä painettuna AirPodin juuressa olevaa painalluksen tunnistusta, kunnes kuulet äänimerkin.

Kun käytät molempia AirPodeja, paina ja pidä painettua kumman tahansa AirPodin painalluksen tunnistusta vaihtaaksesi aktiivisen taustamelun vaimennuksen ja läpikuulumistilan välillä. Voit mukauttaa mitkä tilat ovat vaihdettavissa (aktiivinen taustamelun vaimennus, läpikuulumistila ja pois päältä) Asetuksissa.

Kun käytät yksittäistä AirPodia, paina ja pidä painettuna painalluksen tunnistusta vaihtaaksesi läpikuulumistilasta kuulokkeiden sammuttamiseen.

iOS- tai iPadOS-laite

1. Avaa Ohjauskeskus.
  2. Kun käytät molempia AirPodeja, kosketa pitkään äänenvoimakkuusvalitsinta, kunnes näet ylimääräisiä valitsimia.
  3. Napauta taustamelun vaimennus, läpikuulumistila tai pois päältä.

Voit myös vaihtaa äänenhallintatilojen välillä Asetuksissa:

1. Siirry iOS- tai iPadOS-laitteessasi kohtaan Asetukset > Bluetooth.
  2. Napauta laiteluettelossa olevaa Tiedot-painiketta  AirPodiesi vieressä.
  3. Napauta taustamelun vaimennus, läpikuulumistila tai pois päältä.

Katselu

1. Kun kuuntelet ääntä kellosi kautta, napauta AirPlay-kuvaketta .
  2. Napauta taustamelun vaimennus, läpikuulumistila tai pois päältä.

Mac

1. Kun AirPods Pro -kuulokkeesi on yhdistetty Maciin, klikkaa äänenvoimakkuuden säätöä  Macisi valikkorivillä.*
  2. Valitse AirPods Pro -kuulokkeesi ja sitten vastamelun vaimennus, läpikuulumistila tai pois päältä.

* Jos et näe äänenvoimakkuuden säätöä valikkorivillä, lue, miten voit lisätä sen.