AirPods Pron tulppien valitseminen ja korvasovitinten testauksen käyttäminen

AirPods Pron mukana toimitetaan pienet, keskikokoiset ja suuret silikonitulpat. Kun käytät korviisi parhaiten istuvia tulppia, saat parhaan äänenlaadun sekä taustamelun vaimennuksen.

Valitse oikeankokoiset tulpat

Tulppien pitäisi eristää korvakäytäväsi hyvin. Kun tulpat istuvat oikein, taustamelun vaimennus toimii paremmin ja musiikin bassot ovat täyteläisempiä.

AirPods Pron (2. sukupolvi) mukana toimitetaan neljät erikokoiset tulpat. Keskikokoiset tulpat on asennettu valmiiksi. Erittäin pienet, pienet ja suuret tulpat ovat AirPods Pron toimituspaketissa, alustan alla, latauskaapelin sisällä.

AirPods Pron (1. sukupolvi) mukana toimitetaan kolmet erikokoiset tulpat. Keskikokoiset tulpat on asennettu valmiiksi, kun taas pienet ja suuret tulpat ovat AirPods Pron toimituspaketissa, alustan alla, latauskaapelin sisällä.

Korvatulpat on suunniteltu nimenomaan tietylle AirPods Pro -sukupolvelle takaamaan paras mahdollinen äänentoisto. Käytä siis AirPods Pron mukana toimitettuja korvatulppia. 1. sukupolven AirPods Pron korvatulpissa on silminnähden tiheämpi verkko kuin 2. sukupolven AirPods Pron korvatulpissa.

airpods-pro-2gen-front-case

Voit tarkistaa tulpan koon taittamalla tulpan reunan ylös ja katsomalla, onko tulpan sisäpuolelle sen kannan lähelle kaiverrettu kirjain XS, S, M vai L.

Kokeile asettaa keskikokoiset AirPods-tulpat korviisi siten, että AirPodit istuvat hyvin ja tukevasti. Jos et saa hyvää eristystä, kokeile säätää AirPodia tai vaihtaa suurempaan tulppaan. Jos tulppa tuntuu liian suurelta korvassasi tai epämiellyttävältä, kokeile pienempää tulppaa.

Voit ostaa uudet korvatulpat 1. sukupolven AirPods Prolle tai 2. sukupolven AirPods Prolle Apple Online Storesta. Voit ostaa korvatulppia myös Apple Storesta tai muulta valtuutetulta jälleenmyyjältä.

Jos et ole varma istuvuudesta, kokeile korvasovitinten testausta

Voit käyttää korvasovitinten testausta, jos et ole varma, että äänenlaatu ja melunvaimennus on paras mahdollinen. Valitse tulpat, jotka istuvat mukavasti ja tarjoavat hyvän eristyksen.

1. Kun AirPods Pro -kuulokkeet ovat korvissasi ja yhdistettyinä iPhoneen tai iPadiin, valitse Asetukset > Bluetooth.

2. Napauta laiteluettelossa olevaa Tiedot-painiketta AirPods Pro -kuulokkeidesi vieressä.

3. Napauta Korvasovitinten testaus.  Jos et näe Korvasovitinten testaus -toimintoa, varmista, että käytössäsi on iOS:n tai iPadOS:n versio 13.2 tai uudempi.

4. Napauta Jatka ja napauta sitten Toista-painiketta .

ios16-iphone13-pro-settings-bluetooth-airpods-pro-eartip-fit-test

Jos testi ehdottaa tulpan säätämistä tai toisen tulpan kokeilemista, kokeile säätää AirPods Prota. Testaa sitten uudelleen. Kokeile sitten eri kokoa. Saatat tarvita eri kokoa vasempaan ja oikeaan korvaasi.

Tulppien irrottaminen ja kiinnittäminen

Irrota tulppa vetämällä sormillasi voimakkaasti tulpan alaosasta, josta tulppa on kiinnitetty AirPodiin.

remove-airpods-pro-tip

Kiinnitä tulppa kohdistamalla se AirPodin soikeaan liittimeen. Pidä sormillasi kiinni tulpan alaosasta ja paina tulppaa liittimeen, kunnes kuulet sen napsahtavan paikalleen.

replace-airpods-pro-tip