Jos AirPods Pro -kuulokkeiden aktiivinen taustamelun vaimennus ei toimi odotetulla tavalla

Toimi seuraavasti.

1. Varmista, että olet asentanut uusimman ohjelmiston yhdistettyyn iPhoneen, iPadiin tai Maciin.

2. Aseta molemmat AirPods Pro -kuulokkeet korviisi ja tarkista, että aktiivinen taustamelun vaimennus on käytössä.

3. Tarkista, onko mukautuva ääni käytössä. Mukautuva ääni säätää melunhallinta-asetuksia ympäristön mukaan.

4. Puhdista mikrofoni ja kaiuttimien verkot kuivalla vanupuikolla. Joskus aktiivinen taustamelun vaimennus voi heikentyä, jos kuulokkeisiin kerääntyy likaa tai korvavahaa. Tällaisessa tilanteessa on mahdollista, että:

• bassoääni heikentyy

• taustaäänet, kuten katu- tai lentokonemelu, voimistuvat.

5. Jos aktiivinen taustamelun vaimennus ei edelleenkään toimi odotetulla tavalla AirPods Pro -nappikuulokkeissasi (1. sukupolvi), katso lisätietoja ääniongelmia koskevasta AirPods Pro -huolto-ohjelmasta. Jos aktiivinen taustamelun vaimennus ei vieläkään toimi odotetulla tavalla AirPods Pro (2. sukupolvi) -kuulokkeissa, ota yhteyttä Apple-tukeen.