Tietoja AirPodien laiteohjelmistopäivityksistä

Lue lisätietoja muutoksista ja ominaisuuksista, jotka sisältyvät AirPodien laiteohjelmistopäivityksiin.

AirPodien laiteohjelmistoversion etsiminen

Laiteohjelmistopäivityksiä toimitetaan automaattisesti, kun AirPodisi ovat latauksessa ja Wi-Fiin yhdistetyn iPhonen, iPadin tai Macin Bluetooth-kantaman sisällä. Voit myös tarkistaa iPhonella, iPadilla tai Macilla, onko AirPodeissa uusin versio.

Jos haluat tarkistaa iPhonella tai iPadilla, onko AirPodisi ajan tasalla, varmista, että sinulla on uusin iOS- tai iPadOS-versio. Valitse Asetukset > Bluetooth ja napauta sitten AirPodien nimen vierestä Tiedot-painikettaTiedot-painike. Vieritä alas Tietoja-osioon, niin löydät laiteohjelmistoversion.

Jos haluat tarkistaa Macilla, onko AirPodisi ajan tasalla, varmista, että sinulla on uusin macOS-versio. Pidä optionäppäintä painettuna samalla, kun valitset Omenavalikko  > Järjestelmän tiedot. Klikkaa Bluetooth ja etsi sitten laiteohjelmistoversio AirPodien alta. macOS Venturassa tai sitä uudemmassa voit myös valita Omenavalikko  > Järjestelmäasetukset, klikata Bluetooth ja klikata sitten AirPodien nimen vierestä Tiedot-painikettaTiedot-painike.

Jos lähellä ei ole Apple-laitetta, voit sopia tapaamisen Apple Storeen tai Applen valtuuttamaan huoltoliikkeeseen, jotta voit päivittää laiteohjelmiston.

Uusimmat laiteohjelmistoversiot

• AirPods Pro (2. sukupolvi) ja MagSafe-latauskotelo (USB-C): 6B34

• AirPods Pro (2. sukupolvi) ja MagSafe-latauskotelo (Lightning): 6B34

• AirPods Pro (1. sukupolvi): 6A321

• AirPods (3. sukupolvi): 6A321

• AirPods (2. sukupolvi): 6A321

• AirPods Max: 6A325

• AirPods (1. sukupolvi): 6.8.8

Lue, miten voit tunnistaa AirPodisi.

Version 6A325 julkaisutiedot

• Virheenkorjauksia ja muita parannuksia

Version 6A324 julkaisutiedot

• Virheenkorjauksia ja muita parannuksia

Version 6A321 julkaisutiedot

• Virheenkorjauksia ja muita parannuksia

Version 6A317 julkaisutiedot

• Virheenkorjauksia ja muita parannuksia

6B34-version julkaisutiedot

• Virheenkorjauksia ja muita parannuksia

6B32-version julkaisutiedot

• Virheenkorjauksia ja muita parannuksia

Version 6A305 julkaisutiedot

• Virheenkorjauksia ja muita parannuksia

Version 6A303 julkaisutiedot

• Virheenkorjauksia ja muita parannuksia

Versioiden 6A300 ja 6A301 julkaisutiedot

Yhdessä iOS 17:n ja macOS Sonoman kanssa käytettynä AirPods-laiteohjelmistopäivitys 6A300/6A301 tuo käyttöön uusia ominaisuuksia, kuten Mukautuva ääni, Keskustelun tunnistus ja Räätälöity äänenvoimakkuus, jotka vievät AirPods Pro (2. sukupolvi) -kokemuksen uudelle tasolle. Tämä päivitys parantaa myös käyttömukavuutta ja puhelujen hallintaa, sillä nyt voit mykistää tai poistaa mykistyksen painalluksella AirPods (3. sukupolvi)-, AirPods Pro (1. ja 2. sukupolvi)- ja AirPods Max ‑kuulokkeissa. Päivitys tuo myös merkittäviä parannuksia kaikkien AirPods-kuulokkeiden automaattiseen vaihtoon Apple-laitteissa, joissa on uusimmat ohjelmistopäivitykset.

Version 5E135 julkaisutiedot

• Virheenkorjauksia ja muita parannuksia

Version 5E133 julkaisutiedot

• Virheenkorjauksia ja muita parannuksia

Version 5B59 julkaisutiedot

• Virheenkorjauksia ja muita parannuksia

Version 5B58 julkaisutiedot

• Virheenkorjauksia ja muita parannuksia

Version 5A377 julkaisutiedot

• Virheenkorjauksia ja muita parannuksia

Version 5A374 julkaisutiedot

• Lisätty uusia AirPods Pro -kuulokkeita (2. sukupolvi) tukevia toimintoja ja ominaisuuksia.

Version 4E71 julkaisutiedot

• Virheenkorjauksia ja muita parannuksia