AirPods Max -kuulokkeiden nollaaminen

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit käynnistää AirPods Max -kuulokkeet uudelleen, jos sinulla on ongelmia, tai palauttaa ne tehdasasetuksiin.

Melunhallinta-painike, Digital Crown ja tilan valo

Voit käynnistää AirPods Max -kuulokkeet uudelleen tai nollata ne seuraavasti:

• Lataa niitä ensin muutaman minuutin ajan.

• Jos AirPods Max -kuulokkeiden käytössä on ongelmia, voit käynnistää ne uudelleen. Pidä Melunhallinta-painiketta ja Digital Crownia painettuna, kunnes LED-valo vilkkuu keltaisena.

• Voit myös palauttaa AirPods Max -kuulokkeet tehdasasetuksiin. Pidä Melunhallinta-painiketta ja Digital Crownia painettuna 15 sekunnin ajan, kunnes LED-valo vilkkuu ensin keltaisena ja sitten valkoisena.

• Kun olet nollannut AirPods Max -kuulokkeet, voit yhdistää ne iOS- tai iPadOS-laitteeseen tai yhdistää ne Maciin tai toiseen laitteeseen.

AirPods Max -kuulokkeet voi yhdistää yhteen Apple ID:hen. Jos haluat käyttää jonkun muun käyttämiä AirPods Max -kuulokkeita, niiden yhteys on ensin katkaistava toiseen Apple ID:hen.