Jos esine tai laite on yhdistetty toiseen Apple ID:hen

Jos yrität ottaa käyttöön Apple-laitteen (kuten AirPodit), esineen (kuten AirTagin) tai toisen Etsi-verkon lisälaitteen ja näet viestin, jonka mukaan se on liitetty laitepariksi toisen Apple ID:n kanssa, laite tai lisälaite on poistettava kyseisestä Apple ID:stä, ennen kuin voit liittää sen laitepariksi uuden Apple ID:n kanssa. Aiemman omistajan on ehkä poistettava laitepari ohjeiden mukaisesti.

Etsi-verkon lisälaitteen tai laitteen poistaminen Apple ID:stä

Seuraavien ohjeiden avulla voit poistaa Apple ID:stä laitteita (kuten 3. sukupolven AirPodit, AirPods Prot ja AirPods Maxit), iPhonen nahkalompakon, Apple-esineitä (kuten AirTagin) ja Etsi-verkon lisälaitteita.

Voit myös näiden ohjeiden avulla poistaa laitteen tai esineen laiteparin Apple ID:stä. Jos poistat laitteen tai esineen laiteparin Apple ID:stä, poistat myös Etsi-lukon, joka on laitteen tai esineen yhteys Apple ID:hen. Etsi-lukko on poistettava, ennen kuin voit liittää laitteen tai esineen laitepariksi toisen Apple ID:n kanssa.

• Jos laite tai esine on liitetty laitepariksi aiemman omistajan Apple ID:n kanssa, aiemman omistajan on poistettava laite tai esine omasta Apple ID:stä näiden ohjeiden mukaisesti.

• Laitetta tai esinettä ei tarvitse yhdistää Bluetoothin kautta iPhoneen tai toiseen Apple-laitteeseen, jota käytetään sen poistamiseen Apple ID:stä, mutta prosessi voi tapahtua nopeammin, jos se on Bluetooth-yhteydessä ja Bluetooth-kantaman sisällä.

Voit poistaa laitteen tai esineen Apple ID:stä, poistaa laitteen tai esineen laiteparin Apple ID:stä ja poistaa Etsi-lukon ainoastaan näiden ohjeiden avulla. Poistaminen voidaan tehdä millä tahansa iPhonella, iPadilla, iPod touchilla tai Macilla, johon on kirjauduttu samalla Apple ID:llä. Apple ei voi poistaa Etsi-lukkoa puolestasi.

AirPodien, AirTagin tai muun Etsi-verkon lisälaitteen tai laitteen poistaminen Apple ID:stä iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa

1. Avaa Etsi-appi ja napauta sitten Esineet- tai Laitteet-välilehteä.

2. Napauta esinettä tai laitetta, jonka haluat poistaa, ja pyyhkäise sitten kahvassa ylöspäin.

After you tap an item or device in the Find My app, swipe up to see more options.
  3. Napauta Poista esine tai Poista tämä laite ja vahvista sitten valintasi napauttamalla Poista.

Tap Remove Item to remove an time from Find My and remove Find My Lock.

AirPodien tai muun Etsi-verkon esineen poistaminen Apple ID:ltä Macissa

1. Avaa Etsi-appi.

2. Avaa Laitteet-välilehti.

3. Valitse laite, jonka haluat poistaa.

4. Klikkaa kartalla Lisätietoja-painikettaKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä.

5. Klikkaa Poista tämä laite.

AirTag ja Etsi-verkon lisälaitteet voidaan poistaa Apple ID:stä vain iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa.

Etsi-verkon lisälaitteen tai laitteen ottaminen käyttöön toisella Apple ID:llä

Uusi omistaja voi aloittaa käyttöönottoprosessin pitämällä AirPodeja, AirTagia tai Etsi-verkon lisälaitetta iPhonen, iPadin tai iPod touchin lähellä.

Jos et pysty poistamaan laitetta tai esinettä Apple ID:ltä

Jos et voi poistaa laitetta tai esinettä tai laitteen tai esineen laiteparia Apple ID:stä, nollaa laite tai esine.

Kun nollaat laitteen tai esineen, laite tai esine ei lähetä sijaintitietoja entiselle omistajalleen. Et voi kuitenkaan vielä muodostaa laitteesta tai esineestä laiteparia toisen Apple ID:n kanssa.