iPadin Ohjauskeskuksen käyttäminen

Ohjauskeskuksesta löydät nopeasti kaikki toiminnot, joita käytät eniten. Ohjauskeskuksen avulla voit ottaa nopeasti kuvan, laittaa Wi-Fin päälle, hallita Apple TV:täsi ja paljon muuta.

No alt supplied for Image

Ohjauskeskuksen avaaminen ja sulkeminen

• Avaa Ohjauskeskus pyyhkäisemällä näytön oikeasta yläkulmasta alaspäin.

• Sulje Ohjauskeskus pyyhkäisemällä näytön alaosasta ylöspäin tai napauttamalla näyttöä.

Lue, miten voit avata ja sulkea Ohjauskeskuksen iPhonessa ja iPod touchissa.

Asetusten muokkaaminen

Haluatko säätää näytön kirkkautta tai muuttaa äänenvoimakkuutta nopeasti? Voitmuokata Ohjauskeskuksen asetuksia niin, että pystyt siirtymään appeihin, asetuksiin ja ominaisuuksiin muutamalla napautuksella.

Etkö ole varma, mitä pystyt käyttämään Ohjauskeskuksesta? Perehdy appien, asetusten ja ominaisuuksien luetteloon.