Tietoja macOS Mojave 10.14.6:n lisäpäivitys 2:n, suojauspäivitys 2019-005 High Sierran ja suojauspäivitys 2019-005 Sierran turvallisuussisällöstä

Tässä dokumentissa kerrotaan macOS Mojave 10.14.6:n lisäpäivitys 2:n, suojauspäivitys 2019-005 High Sierran ja suojauspäivitys 2019-005 Sierran turvallisuussisällöstä.

Tietoja Applen suojauspäivityksistä

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Viimeisimmät julkaisut on listattu Applen suojauspäivitykset -sivulla.

Apple käyttää CVE-ID-tunnuksia mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

Lisätietoja turvallisuudesta saat Applen tuoteturvallisuus -sivulta.

macOS Mojave 10.14.6:n lisäpäivitys 2, suojauspäivitys 2019-005 High Sierra ja suojauspäivitys 2019-005 Sierra

Julkaistu 26.9.2019

Foundation

Saatavuus: macOS Sierra 10.12.6, macOS High Sierra 10.13.6 ja macOS Mojave 10.14.6

Vaikutus: Etähyökkääjä saattoi aiheuttaa ohjelman odottamattoman sulkeutumisen tai mielivaltaisen koodin suorittamisen.

Kuvaus: Rajojen ulkopuolinen lukuongelma ratkaistiin parantamalla annettujen tietojen vahvistamista.

CVE-2019-8641: Samuel Groß ja Natalie Silvanovich (Google Project Zero)

macOS:llä on seuraavat koonnosnumerot tämän päivityksen asentamisen jälkeen:

• macOS 10.14 Mojave: 18G103
  • macOS 10.13 High Sierra: 17G8037
  • macOS 10.12 Sierra: 16G2136.

Lue, miten voit löytää macOS-versionumeron ja build-numeron Macissa.

Lue, miten Macin ohjelmisto päivitetään.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.