Macissa käytetyn macOS:n selvittäminen

Selvitä Tietoja tästä Macista -ominaisuuden avulla asennettu Mac-käyttöjärjestelmä ja se, onko kyseessä uusin (viimeisin) versio.

Mikä macOS-versio on asennettuna?

Valitse näytön kulmassa olevasta Omenavalikosta  Tietoja tästä Macista. Sinun pitäisi nähdä macOS:n nimi, kuten macOS Big Sur, ja sen versionumero. Jos haluat tietää myös koonnosnumeron, saat sen näkyviin klikkaamalla versionumeroa.

Tietoja tästä Macista -ikkuna

Mikä macOS-versio on uusin?

Kun macOS-versionumeroa muuttavia päivityksiä tulee saataville, tämä artikkeli päivitetään kyseisen macOS:n uusimman version mukaisesti. Voit hankkia uusimman version asentamalla Applen uusimmat ohjelmistopäivitykset.

macOS Uusin versio
macOS Monterey 12.0.1
macOS Big Sur 11.6.1
macOS Catalina
macOS Mojave 10.14.6
macOS High Sierra 10.13.6
macOS Sierra 10.12.6
OS X El Capitan 10.11.6
OS X Yosemite 10.10.5
OS X Mavericks 10.9.5
OS X Mountain Lion 10.8.5
OS X Lion 10.7.5
Mac OS X Snow Leopard 10.6.8
Mac OS X Leopard 10.5.8
Mac OS X Tiger 10.4.11
Mac OS X Panther 10.3.9
Mac OS X Jaguar 10.2.8
Mac OS X Puma 10.1.5
Mac OS X Cheetah 10.0.4