Äänen jakaminen AirPodeilla tai Beats-kuulokeilla

iOS 13:lla sinä ja ystäväsi voitte molemmat kuunnella iPhonen tai iPadin toistamaa äänisisältöä AirPodeilla tai langattomilla Beats-kuulokkeilla.

Tarvittavat asiat

Tarvitset yhteensopivan iPhonen, iPadin tai iPod touchin, jossa on iOS 13.1 tai iPadOS 13, ja te molemmat tarvitsette yhteensopivat langattomat kuulokkeet.

Jakamisen aloittaminen

1. Yhdistä AirPodit tai Beats-kuulokkeet iOS-laitteeseen.
  2. Napauta Ohjauskeskuksen tai lukitusnäytön tai käytössä olevan toistoapin AirPlay-kuvaketta .
  3. Napauta Jaa ääni.
  4. Jos ystävälläsi on AirPodit, pidä niitä laitteen lähellä siten, että AirPodit ovat kotelon sisällä, ja avaa kansi. Jos ystävälläsi on langattomat Beats-kuulokkeet, aseta ne laiteparitilaan ja pidä niitä laitteesi lähellä.
  5. Kun ystäväsi kuulokkeet tulevat näkyviin näyttöön, napauta Jaa ääni.

Äänen hallinta

Voit muuttaa äänenvoimakkuutta ja toistaa ääntä ja keskeyttää ja pysäyttää sen toiston lukitusnäytön tai Ohjauskeskuksen säätimillä. Voit säätää yksittäisten kuulokkeiden äänenvoimakkuutta vetämällä kuulokkeiden äänenvoimakkuuden liukusäädintä tai molempien kuulokkeiden äänenvoimakkuutta vetämällä näytössä alhaalla olevaa äänenvoimakkuuden liukusäädintä.

Sinä ja ystäväsi voitte hallita ääntä myös kuulokkeiden säätimillä. Jos muutat äänenvoimakkuutta kuulokkeiden säätimillä, tämä vaikuttaa vain kyseisiin kuulokkeisiin.

Jakamisen lopettaminen

Voit lopettaa jakamisen napauttamalla Ohjauskeskuksen tai lukitusnäytön tai käytössä olevan toistoapin AirPlay-kuvaketta .

Napauta niiden kuulokkeiden vieressä olevaa valintamerkkiä , joiden kanssa haluat lopettaa jakamisen. Kun lopetat äänen jakamisen, myös toisten kuulokkeiden yhteys katkaistaan.

Yhteensopivat iPhone-, iPad- ja iPod touch -mallit

• iPhone 8 tai uudemmat
  • iPad Pro (12,9 tuumaa, 2. sukupolvi) tai uudemmat
  • iPad Pro (11 tuumaa)
  • iPad Pro (10,5 tuumaa)
  • iPad Air (3. sukupolvi)
  • iPad mini (5. sukupolvi)
  • iPad (5. sukupolvi) tai uudemmat
  • iPod touch (7. sukupolvi)

Selvitä iPhonesiiPadisi tai iPod touchisi malli.

Yhteensopivat kuulokemallit

• AirPods Pro
  • AirPodit (1. sukupolvi tai uudemmat)
  • Powerbeats
  • Solo Pro
  • Powerbeats Pro
  • Powerbeats3 Wireless
  • Beats Solo3 Wireless
  • Beats Studio3 Wireless
  • BeatsX