Jaa ääntä langattomilla kuulokeilla

iOS 13:lla sinä ja ystäväsi voitte molemmat kuunnella iPhonen tai iPadin toistamaa äänisisältöä langattomilla kuulokkeilla.

Tarvittavat asiat

Tarvitset iPhonen, jossa on iOS 13.1, tai iPadin, jossa on iPadOS 13, ja jonkin seuraavista itsellesi ja ystävällesi:

• AirPodsit (1. sukupolvi tai uudempi)
  • Powerbeats Pro
  • Powerbeats3
  • Beats Solo3 Wireless
  • Beats Studio3 Wireless
  • BeatsX

Jakamisen aloittaminen

1. Pidä AirPodseja lähistöllä, avaa kansi ja yhdistä AirPodsit iOS-laitteeseesi
  2. Napauta Ohjauskeskuksen tai lukitusnäytön tai käytössä olevan toistoapin AirPlay-kuvaketta .
  3. Napauta Jaa ääni.
  4. Jos ystävälläsi on AirPodsit, pidä niitä laitteen lähellä siten, että AirPodsit ovat kotelon sisällä, ja avaa kansi. Jos käytät joitakin muita kuulokkeita, aseta ne laiteparitilaan ja pidä niitä laitteesi lähellä.
  5. Kun ystäväsi kuulokkeet tulevat näkyviin näyttöön, napauta Jaa ääni.

Tutustu muihin tapoihin jakaa ääntä langattomiin kuulokkeisiin.

Äänen hallinta

Voit muuttaa äänenvoimakkuutta ja toistaa ääntä ja keskeyttää ja pysäyttää sen toiston lukitusnäytön tai Ohjauskeskuksen säätimillä. Voit säätää yksittäisten kuulokkeiden äänenvoimakkuutta vetämällä kuulokkeiden äänenvoimakkuuden liukusäädintä tai molempien kuulokkeiden äänenvoimakkuutta vetämällä näytössä alhaalla olevaa äänenvoimakkuuden liukusäädintä.

Sinä ja ystäväsi voitte hallita ääntä myös kuulokkeiden säätimillä. Jos muutat äänenvoimakkuutta kuulokkeiden säätimillä, tämä vaikuttaa vain kyseisiin kuulokkeisiin.

Jakamisen lopettaminen

Voit lopettaa jakamisen napauttamalla https://support.apple.com/fi-fi/HT202769 tai lukitusnäytön tai käytössä olevan toistoapin AirPlay-kuvaketta .

Napauta niiden kuulokkeiden vieressä olevaa valintamerkkiä , joiden kanssa haluat lopettaa jakamisen. Kun lopetat äänen jakamisen, myös toisten kuulokkeiden yhteys katkaistaan.