Äänen jakaminen AirPodeilla tai Beats-kuulokeilla

iOS n tai iPadOS:n uusimmalla versiolla sinä ja ystäväsi voitte molemmat kuunnella iPhonen tai iPadin toistamaa äänisisältöä AirPodeilla tai langattomilla Beats-kuulokkeilla.

Tarvittavat asiat

Tarvitset yhteensopivan iPhonen, iPadin tai iPod touchin, jossa on uusin iOS- tai iPadOS-versio, ja te molemmat tarvitsette yhteensopivat langattomat kuulokkeet.1

iPhonen Ohjauskeskuksen Toistossa nyt musiikkia AirPods Max -kuulokkeissa

Jakamisen aloittaminen

1. Yhdistä AirPods-, AirPods Pro-, AirPods Max- tai Beats-kuulokkeet iOS- tai iPadOS-laitteeseen.
  2. Napauta AirPlay-painiketta  iPhonen tai iPadin Ohjauskeskuksessa, lukitulla näytöllä tai apissa, jota käytät kuuntelemiseen.
  3. Napauta Jaa ääni.
  4. Jos ystävälläsi on AirPodit tai AirPods Pro -kuulokkeet, pidä niitä laitteesi lähellä siten, että AirPodit ovat kotelon sisällä, ja avaa kansi. Jos ystävälläsi on AirPods Maxit, pidä niitä laitteesi lähellä. Jos ystävälläsi on langattomat Beats-kuulokkeet, aseta ne laiteparitilaan ja pidä niitä laitteesi lähellä.
  5. Kun ystäväsi kuulokkeet tulevat näkyviin näyttöön, napauta Jaa ääni.

iPhonen Ohjauskeskuksessa Toistossa nyt jaettua ääntä

Äänen hallinta

Voit muuttaa äänenvoimakkuutta ja toistaa ääntä tai keskeyttää tai lopettaa äänen toiston lukitulla näytöllä tai iPhonen tai iPadin Ohjauskeskuksessa olevilla säätimillä. Voit säätää yksittäisten kuulokkeiden äänenvoimakkuutta vetämällä kuulokkeiden äänenvoimakkuuden liukusäädintä tai molempien kuulokkeiden äänenvoimakkuutta vetämällä näytössä alhaalla olevaa äänenvoimakkuuden liukusäädintä.

Sinä ja ystäväsi voitte hallita ääntä myös kuulokkeiden säätimillä. Jos muutat äänenvoimakkuutta kuulokkeiden säätimillä, tämä vaikuttaa vain kyseisiin kuulokkeisiin.

Jakamisen lopettaminen

Voit lopettaa jakamisen napauttamalla AirPlay-painiketta  iPhonen tai iPadin Ohjauskeskuksessa, lukitulla näytöllä tai apissa, jota käytät kuuntelemiseen.

Napauta niiden kuulokkeiden vieressä olevaa valintamerkkiä , joiden kanssa haluat lopettaa jakamisen. Kun lopetat äänen jakamisen, myös toisten kuulokkeiden yhteys katkaistaan.

Yhteensopivat iPhone-, iPad- ja iPod touch -mallit

• iPhone 8 ja uudempi
  • iPad Pro, 12,9 tuumaa (2. sukupolvi) tai uudempi
  • iPad Pro (11 tuumaa)
  • iPad Pro (10,5 tuumaa)
  • iPad Air (3. sukupolvi) tai uudempi
  • iPad mini (5. sukupolvi) tai uudempi
  • iPad (5. sukupolvi) tai uudempi
  • iPod touch (7. sukupolvi)

Selvitä iPhonesiiPadisi tai iPod touchisi malli.

Yhteensopivat kuulokemallit

• AirPods Max
  • AirPods Pro
  • AirPods (1. sukupolvi) tai uudempi
  • Powerbeats
  • Solo Pro
  • Powerbeats Pro
  • Powerbeats3 Wireless
  • Beats Solo3 Wireless
  • Beats Studio3 Wireless
  • BeatsX
  • Beats Flex
  • Beats Fit Pro

Voit myös jakaa ääntä Apple TV 4K:ssa, jossa on tvOS 14 tai sitä uudempi.