Tietoja macOS Mojave 10.14.3:n lisäpäivityksen turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan macOS Mojave 10.14.3:n lisäpäivityksen turvallisuussisällöstä.

Tietoja Applen suojauspäivityksistä

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Viimeisimmät julkaisut on listattu Applen suojauspäivitykset -sivulla.

Apple käyttää CVE-ID-tunnuksia mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

Lisätietoja turvallisuudesta saat Applen tuoteturvallisuus -sivulta.

macOS Mojave 10.14.3:n lisäpäivitys

Julkaistu 7.2.2019

FaceTime

Saatavuus: macOS Mojave 10.14.3

Vaikutus: FaceTime-ryhmäpuhelun aloittaja saattoi pystyä pakottamaan vastaanottajan vastaamaan puheluun.

Kuvaus: FaceTime-ryhmäpuheluiden käsittelyssä oli logiikkaongelma. Ongelma on ratkaistu parantamalla tilanhallintaa.

CVE-2019-6223: Grant Thompson (Catalina Foothills High School) ja Daven Morris (Arlington, TX)

Foundation

Saatavuus: macOS Mojave 10.14.3

Vaikutus: Ohjelma saattoi pystyä hankkimaan laajennetut käyttöoikeudet.

Kuvaus: Muistin vioittumisongelma korjattiin parantamalla annettujen tietojen vahvistamista.

CVE-2019-7286: nimetön tutkija, Clement Lecigne (Google Threat Analysis Group), Ian Beer (Google Project Zero) ja Samuel Groß (Google Project Zero)

Live Photo -kuvat FaceTimessa

Saatavuus: macOS Mojave 10.14.3

Vaikutus: FaceTime-palvelun perusteellisessa turvallisuustarkastuksessa tunnistettiin Live Photo -kuviin liittyvä ongelma.

Kuvaus: Ongelma on ratkaistu parantamalla FaceTime-palvelimen validointia.

CVE-2019-7288: Apple

Kun asennat macOS Mojave 10.14.3:n lisäpäivityksen Maciisi, macOS:n build-numeroksi päivittyy 18D109. Tämä koonnos sisältää tässä artikkelissa kuvatun turvallisuussisällön. Jos päivität macOS Mojave 10.14.3:een ja macOS:n build-numero ei ole 18D109, varmista, että asennat myös lisäpäivityksen.

Lue, miten voit löytää macOS-versionumeron ja -build-numeron Macissa.

Lue, miten Macin ohjelmisto päivitetään.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.