Jos Boot Camp -apuri lakkaa vastaamasta tai näyttää Boot Campin asennus epäonnistui -virheen

Sinun täytyy ehkä päivittää macOS tai käyttää uudempaa Windows 10 -versiota.

Tietyissä olosuhteissa Boot Camp -apuri saattaa lakata vastaamasta tai ilmoittaa, että Boot Campin asennus epäonnistui Windowsin asennustiedostojen kopioinnin yhteydessä. Ratkaise ongelma seuraavasti:

1. Jos olet Boot Camp -ajurissa ja se ei vastaa, pakota optio-komento-escillä (Esc) sen sulkeutuminen.

2. Asenna uusimmat macOS-päivitykset, jotka voivat sisältää Boot Camp -päivityksiä.

3. Lataa uusin Windows 10 -versio Microsoftin verkkosivustosta. Asenna se sitten Boot Camp -apurin avulla.

Jos Boot Camp -apuri ilmoittaa, että käynnistyslevyä ei voida osioida tai palauttaa yhdeksi osioksi, toimi lisäksi seuraavasti:

1. Avaa Levytyökalu Ohjelmat-kansion Lisäohjelmat-kansiosta.

2. Valitse Macin käynnistyslevy (Macintosh HD) sivupalkista.

3. Klikkaa Levytyökalu-työkaluriviltä Osioi.

4. Jos Levytyökalu kysyy, haluatko lisätä säiliöön taltion vai osioida, valitse Osioi.

5. Valitse näkyviin tulevasta kuvaajasta OSXRESERVED, ja klikkaa sitten poistopainiketta (–) kuvaajan alapuolella.

6. Valitse kuvaajasta BOOTCAMP ja klikkaa sitten poistopainiketta (–).

• OSXRESERVED ja BOOTCAMP ovat tyhjiä osioita, jotka Boot Camp -apuri loi epäonnistuneen asennuksen aikana.
  7. Klikkaa Käytä, ja vahvista sitten klikkaamalla Osioi.

8. Avaa Boot Camp -apuri ja yritä asentaa Windows uudelleen.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.