Jos Boot Camp -apuri lakkaa vastaamasta tai näyttää Boot Campin asennus epäonnistui -virheen

Sinun täytyy ehkä päivittää macOS tai käyttää uudempaa Windows 10 -versiota.

Tietyissä olosuhteissa Boot Camp -apuri saattaa lakata vastaamasta tai ilmoittaa, että Boot Campin asennus epäonnistui Windowsin asennustiedostojen kopioinnin yhteydessä. Ratkaise ongelma seuraavasti:

1. Jos olet Boot Camp -ajurissa ja se ei vastaa, pakota optio-komento-escillä (Esc) sen sulkeutuminen.
  2. Asenna uusimmat macOS-päivitykset, jotka voivat sisältää Boot Camp -päivityksiä.
  3. Lataa uusin Windows 10 -versio Microsoftin verkkosivustosta. Asenna se sitten Boot Camp -apurin avulla.

Jos Boot Camp -apuri ilmoittaa, että käynnistyslevyä ei voida osioida tai palauttaa yhdeksi osioksi, toimi lisäksi seuraavasti:

1. Avaa Levytyökalu Ohjelmat-kansion Lisäohjelmat-kansiosta.
  2. Valitse Macin käynnistyslevy (Macintosh HD) sivupalkista.
  3. Klikkaa Levytyökalu-työkaluriviltä Osioi.
  4. Jos Levytyökalu kysyy, haluatko lisätä säiliöön taltion vai osioida, valitse Osioi.
  5. Valitse näkyviin tulevasta kuvaajasta OSXRESERVED, ja klikkaa sitten poistopainiketta (–) kuvaajan alapuolella.
  6. Valitse kuvaajasta BOOTCAMP ja klikkaa sitten poistopainiketta (–).
    OSXRESERVED ja BOOTCAMP ovat tyhjiä osioita, jotka Boot Camp -apuri loi epäonnistuneen asennuksen aikana.
  7. Klikkaa Käytä, ja vahvista sitten klikkaamalla Osioi.
  8. Avaa Boot Camp -apuri ja yritä asentaa Windows uudelleen.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.