Ohjelman pakottaminen sulkeutumaan Macissa

Jos Macin ohjelma lakkaa vastaamasta etkä pysty lopettamaan sitä normaalisti, sulje se Pakota lopettamaan -toiminnolla.

Normaalisti voit lopettaa (sulkea) Macin ohjelman valitsemalla sen valikkorivillä olevasta valikosta Lopeta tai painamalla komento (⌘)-Q. Jos ohjelma ei sulkeudu, voit pakottaa sen sulkeutumaan toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan.

Ohjelman pakottaminen sulkeutumaan

1. Paina näitä kolmea näppäintä samaan aikaan: optio, komento ja esc. Tämä vastaa ctrl-alt-del-näppäinyhdistelmän painamista Windows-tietokoneessa. Voit myös valita näytön vasemmassa yläkulmassa olevasta Omenavalikosta () Pakota lopettamaan.
  2. Valitse Pakota lopettamaan -ikkunasta ohjelma ja klikkaa Pakota lopettamaan -painiketta.