Ohjelman pakottaminen sulkeutumaan

Jos Macin ohjelma lakkaa vastaamasta etkä pysty lopettamaan sitä normaalisti, sulje se Pakota lopettamaan -toiminnolla.

Normaalisti voit lopettaa (sulkea) Macin ohjelman valitsemalla sen valikkorivillä olevasta valikosta Lopeta tai painamalla komento (⌘)-Q. Jos ohjelma ei sulkeudu, voit pakottaa sen sulkeutumaan toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan.

Macin ohjelman pakottaminen sulkeutumaan

1. Valitse Omenavalikosta () Pakota lopettamaan tai paina komento-optio-esc.
    Tämä vastaa ctrl-alt-del-näppäinyhdistelmän painamista Windows-tietokoneessa.
  2. Valitse Pakota lopettamaan -ikkunasta ohjelma ja klikkaa Pakota lopettamaan -painiketta.